A jövő az ön kezében van

 

HATALMAS MEGTISZTELTETÉS SZÁMUNKRA, HOGY A JÖVŐ NEMZEDÉKEIT FORMÁLÓ MUNKAHELY-KIALAKÍTÁSI MEGOLDÁSOKAT HOZHATUNK LÉTRE. AZ ISKOLA NEMCSAK A LEGNAGYOBB, HANEM A LEGFONTOSABB MUNKAHELY IS

KAMATOZTATJUK 75 ÉV TAPASZTALATÁT

Több évtizedes gyakorlati tapasztalataink megtanítottak arra, hogy a fizikai környezet milyen erősen hat a benne végzett munka színvonalára. A praktikus, ösztönző oktatási létesítmények megalkotásához a lakberendezésről, a technológiai megoldásokról és az oktatásról szerzett tudásunkat egyszerre kell alkalmaznunk. Több mint 75 év tapasztalattal a hátunk mögött olyan, ergonómiailag kiemelkedő és oktatási szempontból is hasznos munkakörnyezeteket tervezünk és fejlesztünk ki, amelyekben a pedagógusok és a tanulók jó közérzete egyaránt biztosított. Okos, segítő és esztétikus megoldásaink mindenki számára lehetővé teszik, hogy kibontakoztassa képességeit.

SZERETNÉ TUDNI, HOGY MELYIK MEGOLDÁS FELELNE MEG LEGINKÁBB AZ ÖNÖK ISKOLÁJÁNAK?

Contact us

KOMPLETT MEGOLDÁSOK, INSPIRÁLÓ DESIGN

Szeretne több terméket megismerni?

Inspirációk

AHÁNY OSZTÁLYTEREM - ANNYI TANULÁSI MÓDSZER

Megszámlálhatatlan tanulási módszer létezik, ahogy a tanítási módok száma is végtelen. Hogy megfeleljünk ennek a sokféleségnek, mi is a legkülönfélébb oktatási környezeteket alakítjuk ki. A pedagógusok és a tanulók valamennyien egyéniségek, és annak is tekintjük őket – ennek szellemében készítjük el ergonomikus és a zaj csökkentését célzó bútorrendszereinket. Az oktatási tereknek kell igazodniuk a sokféle személyiséghez, nem pedig fordítva.

TÁROLÁS – MINDEN TÉR JÓ TÉR

A modern folyosók nem csupán egyszerű közlekedőutak. Egyszerre a közlekedés és a társadalmi élet színterei az iskolákban, így megfelelő berendezésük jobb hangulatúvá teheti a tanítási napokat. Masszív, stabil szekrényeink strapabíróak, néhány okos formatervezési megoldásnak köszönhetően pedig kényelmesen, rendszerezve elhelyezhetők bennük a tankönyvek, írószerek és a papír.

MEDIATEK – AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁNAK ÚJ TÉR KELL

Célunk a két világ legjobb tulajdonságaink ötvözése úgy, hogy közvetlenül a számítógép-terminálok mellett alakítunk ki helyet a könyvek és egyéb nyomtatott anyagok elhelyezésére. Emellett nagyon fontosak a beszélgetésre és gondolkodásra szolgáló helyek, ahogy az is, hogy a pedagógusok mindig a tanulók közelében lehessenek. Ezek az egyedi jellemzők jól körülírják a teljes tanulási környezetet.

 

 

 AZ ÉLŐ KÖNYVTÁR – ÖSZTÖNZÉST AD AZ ELMÉNEK

A könyvtár nemcsak néhány könyvespolcot jelent, hanem az az iskola szíve-lelke. Szakértői vagyunk annak, hogyan alakítsuk át ezt a helyet az elmélyült tanulás és gondolkodás színterévé. Intuitívan ergonomikus megoldásaink elősegítik az önálló tanulást, továbbá lehetővé teszik a nyugodt körülmények közt történő együttműködést és a csoportmunkát.

 

TANÁRI TÁRSALGÓ – BESZÉLGETÉSHEZ ÉS GONDOLKODÁSHOZ

Rendkívül fontos, hogy legyen egy hely, ahol a tantestület tagjai kipihenhetik magukat és nyugodtan gondolkodhatnak. Minden itt töltött perc értékes lehetőséget ad arra, hogy a pedagógusok feltöltődjenek, erőre kapjanak. Ha ennek a helyiségnek a berendezését kellő eredetiséggel tervezzük meg és kényelmes ülőbútorokkal látjuk el, akkor már néhány perc itt tartózkodás is rengeteget jelenthet.

 

TANÁRI SZOBA – ERGONÓMIA ÉS OKOS TÁROLÁS

A tanárok itt készülnek az óráikra, dolgozatot javítanak és beszélnek a diákjaikkal – a tanári szoba minden tanítási napon nagy kihasználtságnak örvend. Ha ennek a helyiségnek a berendezését is ugyanakkora odafigyeléssel tervezzük meg, mint az osztálytermeket, az rugalmas, hatékony megoldást eredményezhet, amely számos előnnyel jár.

 

SZERETNE TOVÁBBI INSPIRÁCIÓT LÁTNI KÜLÖNFÉLE OKTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÖRNYEZETEKRŐL?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Zenei együttműködésünk Pablo Paz-al

 Zajos iskolai környezetek, melyekre érdemes figyelni 

A megfelelő tantermi környezet korosztálytól függetlenül minden esetben előfeltétele annak, hogy a tanulók jól érezzék magukat az iskolában és jó eredményeket érjenek el. Ez a valóságban azonban közel sincs így, emitt sok gyermek és fiatal tanul olyan környezetben, ami egyszerűen nem alkalmas tanításra.

 Minthogy számos iskolát bútoroztunk már és folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogyan is hat az iskolai környezet a diákokra, egy merőben új módszer segítségével szeretnék felhívni a figyelmet a problémára. Annak érdekében, hogy minél több ember tisztában legyen az iskolák specifikus igényeivel, Pablo Paz díjnyertes zeneszerző segítségét kértük. Az eredmény pedig egy igazán különleges dal lett, melynek alapja egy osztályterem és annak valódi hangjai.  

 

Tudjon meg többet a projektről!

KINNARPS TREND REPORT 2017

Kutatás, interjúk és a Kinnarps FutureLab-ban végzett munka alapján tíz fő trendet határoztunk meg, amelyek a sakndináv országokban az oktatási környezeteket alakítják majd a 2025-ig tartó időszakban. Mindegyik trendnek része a technológia, amely egyszerre tesz képessé minket új dolgokra és állít új kihívások elé. Emberek, akiket talán megrémisztenek az újdonságok, ugyanakkor képesek kihasználni az új lehetőségeket. Struktúrák, amelyek támogathatják vagy korlátozhatják az új technológiák társadalomra gyakorolt hatását. Az alábbiakban röviden összefoglaltuk az egyes trendeket. A teljes jelentés részletesebb leírást, valamint a jövő tanulási környezeteihez kapcsolódó érdekességeket tartalmaz. A teljes jelentés letöltéséhez regisztráljon itt!

Olvassa el a Kinnarps legújabb Trend Jelentését

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!