Egészségügyi belső terek az életminőség érdekében

A Kinnarps inkluzív belsőépítészeti megoldásokat kínál különféle egészségügyi és ápolási környezetek számára. Az egyén igényeit és szükségleteit helyezzük a középpontba, és megkönnyítjük a mindennapi életet a felhasználók, a személyzet és a hozzátartozók számára. Azáltal, hogy befogadó, felhasználó-központú és ergonomikus bútorainkkal hozzáadott értéket teremtünk, segítjük az emberek gyógyulását és javítjuk a nekik nyújtott élményt.

Segítségre van szüksége az egészségügyi terekhez?

Forduljon hozzánk még ma!

A jól működő egészségügyi környezet egészségtámogató és inkluzív kialakítású, hogy a felhasználókat, a személyzetet és a hozzátartozókat egyaránt támogassa.

Inspiráló egészségügyi terek

A Next Care® szükségletelemzés

A Next Care® szükségletelemzés egy olyan folyamat, amely megteremti a megfelelő feltételeket a fenntartható és egészségfejlesztő gondozási környezet kialakításához. Ez cserébe teret ad az életminőségnek és egy befogadóbb környezetnek, amely támogatja a betegeket, a személyzetet és a hozzátartozókat.

Fedezze fel a Next Care®

Az emberek minden szervezet legfontosabb értékei. Fektessen be holisztikus ergonómiába, hogy munkatársai nagyszerű dolgokra legyenek képesek. Ergonómiai szakértői tudásunk és változatos termékválasztékunk biztosítja a munkahelyi jólét, elkötelezettség és teljesítmény feltételeit.

Középpontban az ember

Fedezze fel termékpalettánk széles választékát!

Inspirálódjon, és ismerje meg fenntartható bútorainkat és rugalmas belsőépítészeti megoldásainkat! Design, ahol a funkció és az esztétika kéz a kézben jár.