WELL-BEING tere

 

AZ EGÉSZSÉGÜGYI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSÉNÉL AZ ELSŐDLEGES SZEMPONT A JÓ KÖZÉRZET MEGTEREMTÉSE. A MI FELADATUNK, HOGY EBBEN A KÖRNYEZETBEN AZ EMBEREK MEGNYUGODJANAK, OTTHON ÉREZZÉK MAGUKAT – MEGOLDÁSAINKKAL ERRE TÖREKSZÜNK.

 TELJES KÖRŰ MEGOLDÁSOK – A BEJÁRATTÓL A BELSŐ TEREKIG

Az egészségügyi intézmények számára teljes körű megoldásokat kínálunk, a betegek barátságos fogadtatását lehetővé tevő recepciótól egészen a betegeknek és a személyzetnek stimuláló környezetet nyújtó társalgóig. Sok évtizedes tapasztalatunkkal maximális segítséget és útmutatást nyújtunk: a célunk az, hogy a létesítmény berendezése annyira zökkenőmentesen és önvezérelten történjen, amennyire csak ez lehetséges..

POZITÍV LÉGKÖRT ÁRASZTÓ HELYEK KIALAKÍTÁSA  CÉLZÓ KONCEPCIÓK ÉS JELLEMZŐK

A warm, inviting space encourages feelings of calm and safety. A well-designed entryway opens the door to an effective appointment. A pleasant waiting room makes time pass quickly. When creating a solution that suits your specific needs, these tried and tested concepts join us throughout the process.

OKOS, ÉSSZERŰ ÉS HASZNOS BÚTOROK

Az egészségügyi létesítmények bútorainak tervezésénél és fejlesztésénél kiemelt szempont számunkra az ergonómia, a minőség, a fenntarthatóság, az innováció és a formatervezés. Tisztában vagyunk azzal, hogy ilyen környezetben olyan bútorokra van szükség, amelyek könnyen használhatók, mozdíthatók és karbantarthatók. Rendkívül fontos a stabilitás és a tartósság is, figyelembe véve természetesen azt az igényt, hogy olyan hívogató és kényelmes bútorokkal kell berendezni a teret, amely hozzájárulnak a pozitív és barátságos légkör megteremtéséhez.

 

Fogadótér: ÉRKEZÉSKOR FONTOS AZ ELSŐ BENYOMÁS

Az egészségügyi létesítményben tett látogatás egész hangulatát meghatározhatja az, hogy milyen a bejárat. Hogy a látogatás jó vagy rossz érzéseket kelt, azon múlhat, hogy a betegeket biztonságos, megnyugtató és barátságos módon fogadják-e. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a megnyugtató légkört sugárzó várótermek és bejáratok tervezésében.

 

TÁRSALGÓK – A TÁRSASÁGI ÉLET ÉS A KIKAPCSOLÓDÁS SZÍNTEREI

Kellemes, hívogató helyiségek egyéni és csoportos tevékenységekhez – olvasáshoz, társasjátékokhoz, tévézéshez, vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy leüljünk és lazítsunk egy kicsit. Kényelmes ülőbútorainak, az olvasnivalót és a társasjátékokat könnyen elérhetővé tevő tárolóhelyeinek köszönhetően a társalgó méltán kedvelt hely.

 

ÉTKEZŐ – A NAPI ÉTKEZÉSHEZ ÉS BESZÉLGETÉSHEZ

Az, hogy hol étkezünk, nemcsak azt határozza meg, hogy milyen hangulatban fogyasztjuk el az ételt, hanem az általános egészségi állapotunkra is kihat. Egy igazán remek étkezde tervezése többről szól, mint hogy összeállítunk egy evésre alkalmas, tetszetős helyet. Figyelembe kell venni a zajokat, a szagokat is. Oldott, nyugodt környezetben jobban esik az étel és elégedettebbek az emberek.

privát szoba – PIHENÉSHEZ, FELTÖLTŐDÉSHEZ 

Mindenkinek kell egy biztos menedék, egy csendes hely, ahová visszavonulhat a világ zaja elől. Különösen igaz ez az egészségügyi létesítményekben, ahol mindennél fontosabb a jó közérzet. Ezt figyelembe véve tervezünk ergonomikus, kényelmes helyiségeket, amelyek lehetővé teszik a pihenést és feltöltődést.

közösségi termek– MEGBESZÉLÉSEKHEZ ÉS RENDEZVÉNYEKHEZ

Ezek a közösségi helyiségek nagyobb összejövetelek, rendezvények helyszínéül szolgálhatnak. A konferenciatermek tervezése terén szerzett számottevő tapasztalatainknak köszönhetően úgy alakítjuk ki ezeket a helyiségeket, hogy minél kevesebb dolog vonja el a résztvevők figyelmét, minél jobban összpontosíthassanak az elhangzottakra.

személyzeti TEREK – BESZÉLGETÉSHEZ ÉS IRODAI MUNKÁHOZ

Egy egészségügyi létesítményben természetesen az ott dolgozóknak is szükségük van saját térre. Egyszerre ergonomikus és kényelmes környezetet teremtünk - tökéletes „menedéket”, ahol a személyzet tagjai összeszedhetik a gondolataikat, elvégezhetik adminisztrációs feladataikat, és beszélgethetnek.

 

Szeretne további inspirációt különböző egészségügyi munkahelyekről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!