Visszatérés felmérés

HOGYAN TÉRJÜNK VISSZA AZ IRODÁBA?
MI LENNE A TÖKÉLETES EGYENSÚLY AZ IRODAI ÉS AZ OTTHONI MUNKAVÉGZÉS KÖZÖTT A JÖVŐBEN?
MENNYIRE VÁLT BE KOLLÉGÁINAK A HOME OFFICE?
MITŐL MŰKÖDHETNE EGY HIBRID MUNAKVÉGZÉS MÉG JOBBAN?

Cégére szabott home office felmérésünk eredménye kiindulási alapként szolgálhat az irodába történő visszatérés megtervezésében, így elősegíti a dolgozók motivációjának fenntartását és megkönnyíti a terek újragondolásának folyamatát. Az eredményeket munkatér szakértőnk értékeli ki meghatározva a kulcsfontosságú kérdéseket és fejlesztendő területeket.

MILYEN CÉGEKNEK AJÁNLJUK?

✓ Akik szeretnék ha a home office továbbra is része lenne munkanapjaiknak, de a megfelelő feltételekkel és optimális arányban.

✓ Akik szeretnének időben felkészülni a visszatérésre és ebbe a folyamat a kollégákat is bevonni, de nincs erre saját kapacitásuk.

✓ Akik saját házon belül végzett kérdőívezésükben ellentmondásos vagy nehézségekbe ütköző válaszokat kaptak.

✓ Akik szeretnék meglévő irodatereiket a megváltozott körülmények szerint optimalizálni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá.

✓ Akik korábban is érdeklődtek már az agilis terek és a munkatér-analízis iránt és szeretnék koncepciónkat megismerni mielőtt belevágnak.

Megrendelés

Szolgáltatásunk ára: 500 Euro + Áfa 

Mivel a Visszatérés felmérés az átfogó NextOffice munkatérelemzésünk belépő szintű szolgáltatása, így tetszés szerint bővítheti, személyreszabott csomagot állíthat össze cége igényei és céljai szerint.

Bővebb tájékoztatásra lenne szüksége vagy  megrendelné a szolgáltatást? 

Adja meg adatait, kollégánk hamarosan felkeresi

Érdeklődés

Elfogadom, hogy a Kinnarps a személyes adataimat a jogszabályok szerint tárolhatja és feldolgozhatja az adatkezelési szabályzatban leírtak alapján.
Az Adakezelési szabályzat itt olvasható.