Projekt: irodaház Budapesten

Túlsúlyban a kreatív terek

PROJEKT ADATOK


Ügyfél
Vezető üzleti tanácsadó cég

Iroda mérete:
1853 m2

Munkaállomások:
200 fő

Projekt vége:
2017 Q4

A magyar fővárosban 2017 végén adták át ezt a minden szempontból átgondolt, ergonomikus, időtálló és a természetközeliséget megcélzó 1853 négyzetméteres vállalati központot. A több mint 200 fős irodateret egy vezető üzleti tanácsadásra szakosodott nemzetközi nagyvállalat megrendelésére alakították ki a Kinnarps közreműködésével.

TERMÉSZETKÖZELI

A koncepció fő irányvonala a dolgozók igényeinek figyelembevételével készült, és kifejezetten a „kint-bent” érzékelésére épít, azaz mind szín, mind anyaghasználat, mind pedig a formavilág tekintetében a természet érzetét kelti. A kollaborációs- és rekreációs teret tematikájában és berendezésében például megjelenik a park, a padló- és falburkolatokon szín és anyaghasználatában a növénymotívumok, természetes anyagok kerülnek előtérbe, valamint számos és sokféle élőnövény. 

 

TERMÉSZETES FÉNY

Az irodatér szervezése során lényeges szempont volt, hogy a természetes fény szabadon áramolhasson a különböző funkciójú terek között – ezzel is természetesebb, élhetőbb és inspirálóbb közeget teremtve.

Ha hasonló irodát tervez, itt felveheti velünk a kapcsolatot

Kapcsolat

OTTHONOSSÁG

Kényelmes és optimális kiosztású tereknek – mint megfelelő számú tárgyaló, munkahelyek, közösségi és kollaborációs terek – köszönhetően gördülékeny munkavégzést biztosít a 200 főnél is több munkavállalót foglalkoztató vállalat budapesti részlege számára.

A recepció, a konferenciaterem és a kávézó stílusában tervezett konyha az iroda középpontjában, mint egy bázisként könnyen elérhető a tárgyalók, munkaállomásoknak kialakított részek és kollaborációs terek felől. Ezeket egészítik ki a telefonálásra szolgáló helyiségek, tárgyalók, illetve a pihenőterek.

A főbb terek kialakítása mellet nem feledkezhetünk meg a bútorozás fontosságáról, mely négy fontos alapelv mentén alakult ki; ezek a funkcionalitás, a minőség, az ergonómia és a design.