Projekt: Adgar Poland

ADATOK

Ügyfél:
Adgar Poland

Hely:
Varsó, Konstruktorska utca 11.

Belsőépítész:
arch. Magdalena Kozak, Berenson Biuro

Munkaállomások száma:
65

Terület:
835 m2

Fotós:
Fotomohito

Az Adgar Poland új irodája

Az Adgar Poland olyan befektető, fejlesztő, tulajdonos és kezelő, aki innovatív irodai koncepciókat hoz létre. A vállalat 1999 óta működik Lengyelországban, a varsói piacra összpontosítva. Az Adgar Poland több mint 137 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező irodaházak tulajdonosa. Ezen épületek egyike az Adgar BIT - egy hatemeletes, 8 500 négyzetméteres, otthonos hangulatú épület, amely a varsói Konstruktorska utca 11. szám alatt található, és amely nemrégiben a vállalat új székhelye lett.

Új tér - régi, bevált partnerek

Az új iroda kialakításában a vállalatot meglévő, bevált partnerei támogatták. Az építészeti tervezésért a Berenson Biuro munkatársa, Magda Kozak volt a felelős, a kivitelezést pedig az MP Projektre bízták. A belső tereket a Kinnarps funkcionális és ergonomikus bútoraival rendezték be, amellyel az Adgar Poland már évek óta együttműködik, és nemcsak az ergnomikus megoldásai, hanem környezetbarát gyártási technológiája miatt is nagyra értékeli.

Az Adgar BIT irodája újabb alkalmat adott a Kinnarps szakembereivel való együttműködésre. Tudtuk, hogy együtt nem csak a kivitelezés és az elrendezés magas színvonalát tudjuk biztosítani a legújabb trendeknek megfelelően, hanem az ergonómiát és az optimális funkcionalitást is garantálni fogjuk az irodahelyiség mindennapi használata során.

Robert Włoszek, az Adgar Lengyelország üzemeltetési igazgatója

Teret adunk a dinamikus változásnak

Az iroda helyének megváltoztatása a vállalat dinamikus növekedéséből adódó kihívásokra adott válasz. Az új helyiség nemcsak optimális munkakörülményeket biztosít a folyamatosan bővülő csapat számára, hanem támogatja őket üzleti céljaik elérésében is, mivel a 800 négyzetméteres belső tér egyben bemutató irodaként is szolgál.

Az új helyiségek lehetővé teszik, hogy az Adgar Poland valamennyi alkalmazottja kényelmes környezetben végezze napi feladatait, ugyanakkor a varsói irodaházakban a vállalat által a potenciális ügyfeleknek kínált modern és funkcionális térbeli és dizájnmegoldásokat is bemutatják.

Testreszabott elrendezés

Az Adgar iroda két nyitott teret, 3 konferenciatermet és 2 tárgyalót, valamint egy nyitott konyhát foglal magában. Minden helyiséget a Kinnarps által kínált funkcionális megoldásokkal szereltek fel. A bútorok tölgyfa laminált bevonata harmonizál a belsőépítészetben használt fa elemekkel, így az egésznek meleg, otthonos hangulatot kölcsönöz.

Az alkalmazottak visszajelzéseinek összesítése után a munkaállomásokat - az uralkodó munkamódszertől függően - az Oberon sorozat elektromos magasságállítással ellátott íróasztalaival vagy a Nexus sorozat fix magasságú asztalaival szerelték fel. Az íróasztal típusától függetlenül kényelmes és sokoldalú Esencia forgószékeket használtak, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a felhasználó súlyához. A nyitott munkaállomások akusztikai megoldásairól a Vibe íróasztali válaszfalak kiválasztásával gondoskodtak.


Kiegyensúlyozott választás

A Ro kanapé kényelmes és ruganyos ülést biztosít az innovatív, rugalmas Dymetrol® szövetnek köszönhetően. A rejtett tépőzárral rögzített, levehető kárpitozás praktikus megoldás, amely növeli a bútor élettartamát. A Ro fotel és kanapé minden olyan tárgyalóhelyiségbe alkalmas, ahol kényelmes és tartós ülőalkalmatosságokra van szükség.


Skandináv elegancia

Az Apollo ülések bizalmat keltenek, alacsony súlypontjuknak köszönhetően pedig maximális stabilitást nyújtanak. A forgatható talapzattal ellátott ülések lehetővé teszik, hogy egy csésze kávé mellett hátradőljön és pihenjen egy kötetlen megbeszélés vagy egy kis szünet közben.


Időtálló klasszikusok

A Polar a dinamizmus tiszta formája. Ez a fotel kényelmes és elegáns ülést kombinál stílusos, minimalista lábakkal. A Polar egy időtlen bútordarab, amely az 1950-es évek klasszikus amerikai formatervezésének hagyományaiból merít. Tökéletes vendégfotelként a recepción vagy a dolgozószobában.

A közös helyiségek bútorainak kiválasztásánál mindenekelőtt a kényelem volt a mérvadó szempont, így a tárgyalóterekben az időtálló, magas háttámlájú Apollo fotelek, a központi irodai részen pedig az innovatív Ro kanapék kaptak helyet. Rugalmasságukat a flexibilis Dymetrol® szövet használata biztosítja, amely rendkívül kényelmes ülést nyújt.

A nyitott konyhában, amely informális csapatmegbeszélések helyszínéül is szolgálhat, falábakon álló Neo Lite székek találhatók - ergonomikusan formázott ülésük és háttámlájuk könnyen tisztítható műanyagból készült.

A fő tárgyalóterembe egy Colt asztalt és Flex High székeket választottak, míg a többi tárgyalóteremben Nexus konferenciaasztalok, valamint ergonomikus és rugalmas 5000 [cv] székek kaptak helyet.

Szintén figyelemre méltó a folyosónak az informális találkozókra szolgáló nyitott területként való használata, ahol magas háttámlájú Fields kanapékat helyzetek el az optimális akusztikai feltételek és az intimitás érzetének biztosítása érdekében.

Összefoglaló

Az eredmény egy barátságos, modern iroda, amely kettős szerepet tölt be: egyrészt az Adgar Poland csapatának munkahelyeként, másrészt olyan bemutató területként, amely a hagyományos irodai funkciók és a rugalmas hibrid munkamegoldások ötvözésével tükrözi a legújabb trendeket és a vállalat potenciális ügyfeleinek változó elvárásait a munkakörnyezettel szemben.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kinnarps személyében olyan partnerünk van, akinek hozzánk hasonlóan fontos a fenntartható fejlődés. Az új irodánk nemcsak azt teszi lehetővé, hogy az Adgar Poland munkatársai kényelmes körülmények között végezhessék feladataikat - hanem bemutató irodaként is szolgál, amelynek köszönhetően modern és funkcionális dizájn- és térbeli megoldásokat mutathatunk be a potenciális ügyfeleknek - nyilatkozta Robert Włoszek.

Tetszett a projekt? Beszéljünk a te irodád kialakításáról is!

KAPCSOLAT

Kapcsolódó termékek

Oberon

Oberon

38 Színek | 106 Variációk

Nexus

Nexus

34 Színek | 22 Variációk

Fields

Fields

297 Színek | 23 Variációk

Scandinavia

Scandinavia

263 Színek | 4 Variációk

Apollo

Apollo

263 Színek | 4 Variációk

Polar

Polar

264 Színek | 2 Variációk

Rho

Rho

Crest

Crest

Neo lite

Neo lite

Colt

Colt

Flex High

Flex High

Esencia

Esencia

276 Színek | 3 Variációk