Projekt: Agora Budapest

ADATOK

Megrendelő:
Agora Budapest

Elhelyezkedés:
Budapest

Terület:
230 m2

Típus:
Konténer iroda

Fotók:
Jaksa Bálint

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KONTÉNERIRODA BUDAPEST ÚJ VÁROSKÖZPONTJÁBAN

Az árpád híd pesti hídfőjénél egy új városközpont fejlesztése zajlik. A több fázisban megvalósuló projekt részeként a főutak zajától elzártan, zöld közösségi terek, valamint üzlethelyiségek is kialakításra kerülnek majd, ahol éttermek, kávézók és számos szolgáltató egység kap helyet az irodaház dolgozói, a környéken dolgozók és lakók számára. Olyan multifunkciós, modern városközpont készül, amely nemcsak egyedülálló, kortárs építészeti megoldásokkal, hanem zöld felületekkel és közösségi terekkel is szépíti majd a fővárost.

KONTÉNER MÁSKÉPP

E nagyszabású fejlesztés előfutáraként a projekt ingatlanfejlesztője, a hb reavis rendhagyó módon a fővárosi közösséget és jövőbeli bérlőit egy a saját építési területéből leválasztott, 5000 négyzetméteres zöld közparkkal lepte meg, valamint a park területén létrehozott egy magyarországon egyedülálló, 3 szintes, 13 méter magas, 230 négyzetméteres konténerirodát is az ügyfelek számára, akik így testközelből, high-tech eszközök és természetesen a kinnarps bútorainak segítségével nyernek betekintést az épülő projektbe.

Világos és inspiráló tárgyaló-kávézó zóna

Kényelmes, otthonosságot közvetítő szövettel készített bútorok

Megfelelő megvilágítás egy kis csavarral

A MEGOLDÁS

A speciális showroom a maga nemében egyedülálló az országban. Az iroda tökéletes példája annak, hogyan képzeli el a beruházó a jövő irodáját! A leendő ügyfelek így bepillantást nyerhetnek a megvalósuló projekt részleteibe és a bemutató irodának köszönhetően maguk is megtapasztalhatják, hogy milyen előnyökkel jár majd az új irodakomplexum, mely magas minőségével, játékosságával és multifunkciós tereivel a főváros új és valóban pezsgő központjává válhat.

A prémium kategóriás, modern irodákba ennek megfelelően nagy gonddal kiválasztott, a projekt színvonalának megfelelő bútorok kerültek. Amellett, hogy nem mindennapi anyagokkal dolgoztunk, számos funkciónak is helyet kellett adni a projekt megfelelő bemutatására. A showroomban tárgyalók, rendezvénytér, terasz és lounge szoba is kialakításra került, ahol a tervezés során az acélszerkezet indusztriális jellege modern, letisztult designnal és otthonos színekkel, kényelmes anyagokkal lett ellensúlyozva.

"A konténer iroda tervezése és kivitelezése izgalmas kihívás elé állította a koncepciót jegyző MádiLáncos Stúdiót. „A tervezés és a kivitelezés során is kihívást jelentett, hogy egy olyan építményt hozzunk létre, amely innovatív, fenntartható, és egyedülálló módon reprezentálja a projektet, mindezt olyan valódi hajózási konténerekből, amelyeket a globális kereskedelem során is használnak”

Láncos Áron, MádiLáncos Studio, tulajdonos

TETSZETT A PROJEKTÜNK? KÍVÁNCSI MIT TEHETNÉNK AZ ÖN IRODÁJÁVAL?

Lépjen velünk kapcsolatba!

A PROJEKTBEN SZEREPLŐ TERMÉKEK

Lounge

Lounge

Flex chair

Flex chair

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk

Pond

Pond