Projekt: AGORA közösségi terek

ADATOK

Projekt:
AGORA közösségi terek

Lokáció:
Budapest

Alapterület
68500 m²

Megvalósulás ideje
2020. július

TÉR A MINDENNAPOKHOZ

Képzeld el, hogy egy olyan helyen dolgozol, ahol otthon érzed magad! Egy olyan helyen, ahol nem az elvégzett munka az egyetlen dolog, ami számít. Mi úgy gondoljuk, hogy az élet nem csak este 6 óra után kezdődik. Így egy olyan teret hoztunk létre, ahol az ügyintézéstől kezdve egy kellemes ebéden át egészen az esti edzésig mindenre egy helyen tudsz sort keríteni.

A Róbert Károly körút és a Váci úti irodafolyosó forgalmas kereszteződésében épült Agora Budapest a város egyik legizgalmasabb épületegyüttese, egy olyan multifunkciós, modern városközpont, amely nemcsak egyedülálló, kortárs építészeti megoldásokkal, hanem 15 teniszpályányi zöldfelülettel és közösségi terekkel is szépíti a fővárost.

Az Agora prémium kategóriás irodái, zöld terekkel és szabadtéri meeting-pontokkal lett kiegészítve és nagy hangsúlyt kaptak a lobbi területek, ahova a Kinnarps megoldásai kerültek.

Mivel ezek a közösségi területek nem csak találkozóhelyként és lobbiként funkcionálnak, hanem különböző szabadidős programoknak is otthont adnak, ezért mindenképpen olyan bútorokra volt szükség, amik flexibilis és tartós megoldást nyújtanak.

“Az épületegyüttest úgy álmodtuk meg, hogy a város szerves és élő részévé váljon. Az anyaghasználat időtálló és modern, de merít a gazdag magyar építészeti hagyományokból is”

Florian Frotscher

Kapcsolódó termékek

Jeffersson

Jefferson szofa

Ribbon

Ribbon szofa

Matsumoto

Matsumoto asztal