Projekt: Agora Budapest

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KONTÉNERIRODA BUDAPEST ÚJ VÁROSKÖZPONTJÁBAN

AZ ÁRPÁD HÍD PESTI HÍDFŐJÉNÉL EGY ÚJ VÁROSKÖZPONT FEJLESZTÉSE ZAJLIK. A TÖBB FÁZISBAN MEGVALÓSULÓ PROJEKT RÉSZEKÉNT A FŐUTAK ZAJÁTÓL ELZÁRTAN, ZÖLD KÖZÖSSÉGI TEREK, VALAMINT ÜZLETHELYISÉGEK IS KIALAKÍTÁSRA KERÜLNEK MAJD, AHOL ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK ÉS SZÁMOS SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG KAP HELYET AZ IRODAHÁZ DOLGOZÓI, A KÖRNYÉKEN DOLGOZÓK ÉS LAKÓK SZÁMÁRA. OLYAN MULTIFUNKCIÓS, MODERN VÁROSKÖZPONT KÉSZÜL, AMELY NEMCSAK EGYEDÜLÁLLÓ, KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOKKAL, HANEM ZÖLD FELÜLETEKKEL ÉS KÖZÖSSÉGI TEREKKEL IS SZÉPÍTI MAJD A FŐVÁROST.

KONTÉNER MÁSKÉPP

E NAGYSZABÁSÚ FEJLESZTÉS ELŐFUTÁRAKÉNT A PROJEKT INGATLANFEJLESZTŐJE, A HB REAVIS RENDHAGYÓ MÓDON A FŐVÁROSI KÖZÖSSÉGET ÉS JÖVŐBELI BÉRLŐIT EGY A SAJÁT ÉPÍTÉSI TERÜLETÉBŐL LEVÁLASZTOTT, 5000 NÉGYZETMÉTERES ZÖLD KÖZPARKKAL LEPTE MEG, VALAMINT A PARK TERÜLETÉN LÉTREHOZOTT EGY MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ, 3 SZINTES, 13 MÉTER MAGAS, 230 NÉGYZETMÉTERES KONTÉNERIRODÁT IS AZ ÜGYFELEK SZÁMÁRA, AKIK ÍGY TESTKÖZELBŐL, HIGH-TECH ESZKÖZÖK ÉS TERMÉSZETESEN A KINNARPS BÚTORAINAK SEGÍTSÉGÉVEL NYERNEK BETEKINTÉST AZ ÉPÜLŐ PROJEKTBE.

A MEGOLDÁS

A SPECIÁLIS SHOWROOM A MAGA NEMÉBEN EGYEDÜLÁLLÓ AZ ORSZÁGBAN. AZ IRODA TÖKÉLETES PÉLDÁJA ANNAK, HOGYAN KÉPZELI EL A BERUHÁZÓ A JÖVŐ IRODÁJÁT! A LEENDŐ ÜGYFELEK ÍGY BEPILLANTÁST NYERHETNEK A MEGVALÓSULÓ PROJEKT RÉSZLETEIBE ÉS A BEMUTATÓ IRODÁNAK KÖSZÖNHETŐEN MAGUK IS MEGTAPASZTALHATJÁK, HOGY MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR MAJD AZ ÚJ IRODAKOMPLEXUM, MELY MAGAS MINŐSÉGÉVEL, JÁTÉKOSSÁGÁVAL ÉS MULTIFUNKCIÓS TEREIVEL A FŐVÁROS ÚJ ÉS VALÓBAN PEZSGŐ KÖZPONTJÁVÁ VÁLHAT.

A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS, MODERN IRODÁKBA ENNEK MEGFELELŐEN NAGY GONDDAL KIVÁLASZTOTT, A PROJEKT SZÍNVONALÁNAK MEGFELELŐ BÚTOROK KERÜLTEK. AMELLETT, HOGY NEM MINDENNAPI ANYAGOKKAL DOLGOZTUNK, SZÁMOS FUNKCIÓNAK IS HELYET KELLETT ADNI A PROJEKT MEGFELELŐ BEMUTATÁSÁRA. A SHOWROOMBAN TÁRGYALÓK, RENDEZVÉNYTÉR, TERASZ ÉS LOUNGE SZOBA IS KIALAKÍTÁSRA KERÜLT, AHOL A TERVEZÉS SORÁN AZ ACÉLSZERKEZET INDUSZTRIÁLIS JELLEGE MODERN, LETISZTULT DESIGNNAL ÉS OTTHONOS SZÍNEKKEL, KÉNYELMES ANYAGOKKAL LETT ELLENSÚLYOZVA.

TETSZETT A PROJEKTÜNK? KÍVÁNCSI MIT TEHETNÉNK AZ ÖN IRODÁJÁVAL?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Láncos Áron

A konténer iroda tervezése és kivitelezése izgalmas kihívás elé állította a koncepciót jegyző MádiLáncos Stúdiót. „A tervezés és a kivitelezés során is kihívást jelentett, hogy egy olyan építményt hozzunk létre, amely innovatív, fenntartható, és egyedülálló módon reprezentálja a projektet, mindezt olyan valódi hajózási konténerekből, amelyeket a globális kereskedelem során is használnak”

Láncos Áron, MádiLáncos Studio, tulajdonos