Projekt: APSYS

NYITOTT, VILÁGOS TEREK ÉS  EGYSZERŰBB VÁLLALATON BELÜLI KOMMUNIKÁCIÓ

Az Apsys - Lengyelország és Franciaország egyik vezető bevásárlóközpont-üzemeltetője - varsói központját a főváros egyik legrangosabb irodaházába helyezte át, a Q22-be. Az új munkakörnyezet kialakítását és bútorozását a Kinnarps végezte olyan alapelvek mentén, mint a világos nyílt terek kialakítása, illetve az osztályok közötti átjárhatóság, az együttműködés és kommunikáció megkönnyítése.  

A belső tereket az alkalmazottak igényeihez igazították, akik a tervezési szakaszban megosztották véleményüket az számukra szükséges új iroda funkcióiról, felszereléséről és a kedvenc színeikről.

PROJEKT ADATAI

MEGRENDELŐ: APSYS Pologne

ALAPTERÜLET: 1 300 m2

ÁTADÁS: 2017

 


„Azt szerettük volna, hogy az új hely pozitív hatással legyen az alkalmazottak közötti kapcsolatokra, nemcsak azokra, amelyek elősegítik a szakmai célok elérését, hanem az általános emberi kapcsolatokra is" .

Marcin Stokowiec, az Apsys Poland befektetési igazgatója.


MINIMALISTA IRODA SKANDINÁV STÍLUSBAN

Fontos további szempont volt az új Apsys iroda kialakítása során, hogy világos és barátságos stílusban legyen berendezve, időtálló dizájnnal, ami nem vonja el az ott dolgozók figyelmét, támogatja a koncentrációt.  A Kinnarps bútoraival tökéletesen meg lehetett valósítani ezeket az elvárásokat.  
Az irodaterületet úgy tervezték meg, hogy a lehető legtöbb helyen természetes nappali fény érje. Az iroda központi részén nyitott konyha található, ahol az alkalmazottak együtt tudnak étkezni, és alkalmas a belső vállalati rendezvények lebonyolítására is. A nyílt térben található munkaállomásokon kívül az új Apsys irodában számos különböző méretű tárgyalót terveztek mind a belső, mind a külső találkozók számára.
Illetve kialakítottak telefonálásra, koncentrált munkára szolgáló munkaterületeket is, valamint egy csoportmunkát támogató munkaterületet, ahol a belső közös munkát vagy konferenciahívást lehet lebonyolítani.
A relaxációs zónában minőségi szünetet tölthetnek el a munkatársak, itt lehetőségük van összeszedni a gondolataikat vagy csak fújni egyet egy megterhelő munkafeladat után.

„Az Apsys-szel való együttműködés egyaránt igényes és nagyon kielégítő volt számunkra. Az ügyfél egy modern irodát szeretett volna létrehozni, amely nemcsak a vállalat zászlóshajója lesz, hanem mindenekelőtt barátságos munkahely. Az Apsys úgy döntött, hogy minden munkaállomást a Kinnarps sorozat egyik legjobb székmodelljével, a fejtámlával ellátott Plus [6] modellel és a hangelnyelő szekrényekkel felszerel.”

Marzena Staczyńska, a projektért felelős igazgató, Kinnarps


ÖN IS HASONLÓ IRODÁT SZERETNE?

Lépjen velünk kapcsolatba

A PROJEKTBEN HASZNÁLT BÚTOROK

Fields

Fields

297 Színek | 23 Variációk

Space

Space

Space szekrény redőnnyel

51 Színek | 65 Variációk

Plus

Plus

324 Színek | 12 Variációk

Capella

Capella

264 Színek | 4 Variációk

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk