Projekt: BeDeCO

ADATOK

Ügyfél:
BeDeCO

Hely:
1042 Budapest, József Attila utca 4-6.

Terület:
850 m²

Szintek száma:
1

Befejezés dátuma:
2021

Munkavállalók száma:
80 fő

Belsőépítész:
Pivot 270

Project manager:
Zsigmond Balázs

Fotós:
Jaksa Bálint

Régi gyárépületből modern, ergonomikus iroda

„Több, mint kakaó” - szól a közel 40 éves múltra visszatekintő, hazai Italporgyártó és Forgalmazó Kft., a BeDeCo híres szlogenje. A márkához híven a központjuk is több, mint egy átlagos iroda: 2021 óta minőségi bútorokkal és jól átgondolt, az ergonómiára és a kollégák wellbeingjére kiemelt fókuszt fektető, modern irodával büszkélkedhet!

Az átalakítás fő motivációja az volt, hogy az összes iroda egy központi helyre kerüljön, ezáltal könnyítve meg az információáramlást és a csapatmunkát, javítva a belső kommunikációt, valamint a hatékonyságot.

A projekt során egy régi gyárépületet alakítottak át irodává, ami már magában is számos építészeti kihívást jelentett. A magas belmagasság miatt különösen nagy hangsúlyt kellett fektetni a megfelelő akusztika kialakítása, hogy a dolgozók zavartalanul végezhessék a munkájukat. Az eddig különböző lokációval rendelkező irodák összevonása pedig logisztikai és tervezési szempontból is komoly kihívásokat rejtett.

A fél évig tartó közös munka az első találkozástól a végleges kialakításig gördülékenyen zajlott. Az ügyfél tapasztalatai a Kinnarps-szal való együttműködésről rendkívül pozitívak voltak. Jó munkakapcsolat, kooperativitás és bizalom jellemezte az egész folyamatot. Az utánrendelések pedig nemcsak elégedettségről, de a sikeres együttműködés megerősítéséről is tanúskodtak.

A BeDeCo projektje remekül példázza, hogy egy régi gyárépület átalakítása modern és minőségi irodává sok kihívással jár, de megfelelő tervezéssel és megbízható partnerekkel a végeredmény minden várakozást felülmúlhat. Az ügyfél álma és a Kinnarps küldetése tökéletesen összehangolták ezt a sikertörténetet, amely továbbra is inspirációt jelent minden olyan vállalat számára, amely hasonló átalakítás előtt áll.