Projekt: Brain Embassy Czackiego

ADATOK

Projekt:
Brain Embassy Czackiego

Befektető:
Adgar Investments & Development Ltd

Terület:
3900 négyzetméter

Munkaállomások száma:
499

Hely:
Warszawa, Czackiego Street

Belsőépítészeti dizájn:
mode:lina™

Építészeti és kivitelezési tervezés: 
Archicon Szczesiuk & Wilczek

Függöny fel! A Brain Embassy új coworking irodát nyit a varsói kwadrat színház egykori helyiségeiben

2022. február 1-jén új irodát nyitott Varsó központjában a város egyik vezető coworking márkája, a Brain Embassy. Az épületben, amely hosszú éveken át a Kwadrat Színház székházának adott otthont, nemcsak ergonomikus munka- és tárgyalóhelyeket, hanem egy modern, multifunkcionális rendezvényteret is kialakítottak. Az építészeti munkákért az Archicon Szczesiuk & Wilczek stúdió volt a felelős, a belsőépítészeti terveket a poznańi mode:lina™ stúdió építészcsapata készítette, a tér komplex berendezéséről pedig a Kinnarps gondoskodott. 

Coworking szcenográfia

A Brain Embassy az Adgar Investments & Development Ltd., egy globális kereskedelmi ingatlantulajdonos coworking márkája, amely irodákat, valamint nyitott- és rendezvénytereket kínál bérbe ügyfeleinek. Legújabb befektetése egy 1953-ban épült, 6 emeletes és 3900 négyzetméter alapterületű épület a varsói Czackiego utcában. A helyiség elrendezése ötvözi az egykori színházépület izgalmas történelmét a munkakörnyezet innovatív megközelítésével, amely a modern üzleti élet számos igényére reagál. Az épület egyaránt kiszolgálja a modern munkahelyet keresők, valamint a dizájn és a kényelem rajongóinak az igényeit. 

„Az ügyfél egyrészt szeretett volna ergonómiát és változatos helyiségeket biztosítani a coworking közösség tagjai számára, másrészt pedig azt is fontosnak tartotta, hogy a bútorok illeszkedjenek az épület belső építészeti stílusához. A Kinnarps Csoport gazdag és változatos termékportfóliója és a tervezőcsapattal való kiváló együttműködés lehetővé tette, hogy a bútorokat úgy válasszuk ki, hogy egyrészt illeszkedjenek a létesítmény története által meghatározott hangulathoz, másrészt pedig megőrizzék a Brain Embassy korábbi helyszíneiről ismert egyedi berendezési stílust." – mesélte a projektről Adrian Karwatiuk, a Kinnarps Poland Key Account Managere.

A változatosság színháza

A színháznak egy élettel teli épületnek kell lennie, ezért az első emeleten jól felszerelt konferenciatermek, egy hangrögzítő terem, egy közös főzőcskézésekhez kiváló látványkonyha és egy előtér foglal helyet. Az egész épületben színházi inspirációk és a kreatív kifejezés különböző formáira való utalások találhatók - a tárgyalótermek tematikái például a művészeti tevékenységek széles spektrumát mutatják be - színház, zene, film, grafika.

A Kinnarps változatos bútorválasztéka lehetővé tette a legkülönbözőbb funkciójú helyiségek berendezését - a nagy csoportoknak szóló rendezvények szervezésére szolgáló nyitott terektől a hangulatosabb találkozóknak otthont adó helyiségeken át a koncentrációt és összpontosítást igénylő egyéni munka színteréig. A czackiego utcai irodahelyiségben a Kinnarps Csoport által nemrégiben bevezetett számos új termék található, valamint a közösség tagjai által kedvelt, a Brain Embassy korábbi helyszíneiről ismert termékek válogatása is fellelhető.   

Az Anagram bárszék tökéletes ülőalkalmatosság egy rövid, laptopon végzett munkához. Kifejező formatervezésének és kifinomult részleteinek köszönhetően még a legmerészebb elrendezésben is könnyen használható.

A Polett szék természetes fából készült, ami masszívvá, ugyanakkor rugalmasan hajlíthatóvá teszi. Kiváló minőségüknek köszönhetően ezek a székek tartósak és ellenállóak intenzív használat során is.

A kárpitozott Fendo konferenciaszék kisebb ülőfelületével is ugyanolyan kényelmes ülést biztosít, mint egy karosszék. A háttámlában lévő dekoratív rések pedig könnyedebbé teszik a bútor formáját. 

Ergonómia az első sorban

A coworking irodák olyan helyek, amelyeket intenzíven használnak a különböző igényű és munkastílusú emberek, ezért a bútoroknak tartósnak és biztonságosnak kell lenniük, könnyen alkalmazkodniuk kell a különböző felhasználók egyéni igényeihez, valamint a különböző típusú feladatokhoz és helyzetekhez. A Kinnarps a pozitív felhasználói élményt támogatva gondoskodott az alkalmazott megoldások ergonómiájáról és funkcionalitásáról. Ennek eredményeképpen a Brain Embassy egy olyan multifunkcionális teret kínálhat a közösség tagjainak az együttműködéshez és a kapcsolódáshoz, amely egyszerre inspirálja és támogatja őket mindennapi feladataikban.

Együttműködésünk kulisszái mögött

A Brain Embassy tervezőcsapatával és a mode:lina™ stúdióval való együttműködés példaértékű volt. Intenzív megbeszélések sorozata során választották ki a bútorokat a létesítmény összes helyiségébe, majd több szállítási szakaszra osztották őket.

A Varsó központjában való elhelyezkedés nagy előnye ennek a beruházásnak, de a szállítás során igazi kihívást jelentett, mivel nagyon hatékony logisztikát igényelt a szervizcsapattól, gyors kirakodást és gyors összeszerelést. A Kinnarps által használt rakodási rendszernek és a többször használatos csomagolásnak köszönhetően a bútorok összeszerelése 50%-kal kevesebb időt vett igénybe, mint más iparági cégek esetében, ami hatalmas jelentőséggel bír a belvárosi épületekbe való szállítás esetén.

"A Kinnarps nemcsak a fő beszállítónk, hanem a partnerünk is. Annak köszönhetően, hogy a Brain Embassy kezdete óta velünk vannak, tökéletesen megértenek minket, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek az elképzeléseinkhez. Nagyon elégedettek vagyunk a projekt általános fogadtatásával, a megoldások sokféleségével, a tér egyediségével és a berendezéseknek a belsőépítészettel való teljes kompatibilitásával." - foglalja össze Piotr Kwiatkowski, a Brain Embassy telepítési vezetője, aki a projektet a koncepciótól a befejezésig koordinálta.

A Kwadrat Színház történelmi épülete Varsó szívében új kreatív térrel tért vissza. A felújított épület egy a színház szellemisége által inspirált modern munkakörnyezet lett. A tervezési koncepció megértése, valamint a Kinnarps-szal, mint a Brain Embassy partnerével való szoros és hosszú távú együttműködés hozzájárult ennek az egyedülálló, kreatív tevékenységek számára kiváló munka- és találkozóhelynek a létrehozásához.

Tetszett ez a tanulmány? Kíváncsi, mit lehetne kihozni az ön teréből?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó termékek

Invito

Invito

265 Színek

Flex Up

Flex Up

Tinnef

Tinnef

Polett

Polett

267 Színek | 4 Variációk

Cap

Cap

Plockepinn

Plockepinn

Amore

Amore

Hal

Hal

Scandinavia

Scandinavia

263 Színek | 4 Variációk

Matsumoto laptopasztal

Matsumoto laptopasztal

Apollo

Apollo

263 Színek | 4 Variációk

Dropp

Dropp

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk

Plint

Plint

Curling

Curling

Esencia

Esencia

276 Színek | 3 Variációk

Motus

Motus

Motus

Motus

Space

Space

Space szekrény redőnnyel

51 Színek | 65 Variációk

Fendo

Fendo

Anagram

Anagram

Primo

Primo

Deli lounge fotel

Deli lounge fotel

Frame

Frame

Matsumoto mini

Matsumoto mini

Colt

Colt

Deli

Deli

Neo Lite bárszék

Neo Lite bárszék