Projekt: Brain Embassy: Mokotów

ÚJ HELYSZÍNEN!

Varsó Mokotów kerületének - mely a legnagyobb business centrummal büszkélkedhet a lengyel fővárosban -, van néhány figyelemreméltó, modern irodaépülete, de ennek ellenére sem található olyan tevékenységalapú iroda a térségben, amely megfelelően támogatja a kreatív gondolkodást és a hatékony munkát. A helyzet 2017 szeptemberében változott meg a Brain Embassy megnyitásával az Adgar Plaza One épületben. Varsó második Brain Embassy központját nem csak azért találta jó helyszínnek a befektető, mert az ilyen típusú helyiségek iránti kereslet egyre inkább nő, hanem az Adgar Park West épületében, a varsói Ochota kerületben már korábban megnyitott iroda sikere is erre ösztönözte. Az Adgar cég ezúttal is bejáratott partnereivel készíttette el az építészeti koncepciót, így az új Brain Embassy iroda belsőépítészeti dizájnját a mode:lina ™ és az Archicon végezte, míg a lakberendezést a Kinnarpsra bízták.

„Régóta tudjuk, hogy a Mokotów – Varsó elsőszámú üzleti negyede, egyben számos vállalat központja – kiváló helyszín az új Brain Embassy számára. Örülünk, hogy ezt a helyi irodisták is megerősítették egy tanulmányban, melyet a Kantar TNS végzett el az Adgar megbízásából; és amiben a megkérdezettek 91 százaléka úgy nyilatkozott, hogy élvezné a munkát egy közös alkotótérrel rendelkező épületben, mint amilyen például a Brain Embassy."

Monika Kaczmarczyk, managing director at Adgar Conference Group and Brain Embassy

KREATIVITÁS

A Boullée egyesíti egy pilates golyó ergonómiáját egy művészeti installáció kecsességével. Egyedülálló alakja ellensúlyozza az ülőmunka monotonitását és dinamikussá, élménnyé teszi, hiszen a test súlypontjának megváltoztatásával mozoghat és egyensúlyozhat a rajta ülő a bútorokon. Ideális kreatív meetingekhez és projekttermek berendezéséhez.

MOBIL KONFERENCIA SZÉK

5000 [cv] egy kiemelkedő szék - hívogató dizájnnal. A görgői segítségével a konferenciaterem rugalmasan és könnyen átrendezhetővé válik.  A székek egymásra helyezhetők.

STABIL ÉS ELEGÁNS

A Polett természetes faszerkezete megfelelően strapabíró, miközben a kellő rugalmasságot is biztosítja. Mindennapi eleganciája és szépsége tökéletesen illik a modern irodákba.

„Örömünkre szolgál, hogy terveink megvalósultak a Brain Embassy projektben, mely által egy formabontó módját mutathattuk meg annak, ahogy az irodai környezetről gondolkodunk, és büszkék vagyunk arra, hogy a Kinnarps ismét lehetőséget kapott, hogy hozzájáruljon egy olyan kreatív tér megteremtéséhez, mely arra buzdítja az embereket, hogy nyitottak legyenek az újfajta élmények iránt.”

Beata Osiecka, CEO of Kinnarps Polska and Head of CEE Region

A LEGKÉNYELMESEBB ÉS LEGSZÍNVONALASABB CO-CREATING TEREK LENGYELOSZÁGBAN

A második Brain Embassy-t - akárcsak elődje esetében, mely az Ochota kerületében található -, a legmodernebb belsőépítészeti trendekkel összhangban úgy tervezték meg, hogy építse a természetes közösség szellemet, a ösztönözze a kreativitást és az ötletek kibontakozását.

"Nagy öröm számunkra, hogy a Brain Embassy nemcsak a közösség tagjaitól, hanem a szakma részéről is nagy elismerést kapott. Csak 2017-ben négy kiemelkedő díjjal jutalmazták: a Best Coworking Space in Office Superstar, az Év Innovációja Díjjal a CIJ Awards-on, a Workplace Solution of the Year az Eurobuild Awards és a Best Office 2017 All-inclusive Vibe díjat is elhoztuk a Biuro Na Miarę-ról. A siker nem kis hányada köszönhető kiváló partnereinknek: a mode:lina™ studiónak és Kinnarpsnak, akik a kezdetektől velünk dolgoztak. A Kinnarps mindkétszer olyan teljes körű megoldással állt elő, amelyek a legmagasabb nemzetközi színvonalat kínálják a Brain Embassy belső terének kialakításában "- mondta Kaczmarczyk.

KÉT SZINT, VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK

A Brain Embassy Mokotów az Adgar Plaza One-ban egy kétszintes épületből áll, összesen 2 400 nm-es területen, és 380 fő részére biztosít munkaterületet. A középpontban a sok funkció és kényelem áll: hatalmas nyílt tér, 180 férőhelyes rendezvényterem, teljesen berendezett irodai modulok, konferenciatermek, egy dedikált relaxációs szoba és négy terasz szép kilátással. A studio mode:lina ™ az átfogó dizájnt olyan finom kiegészítőkkel látta el, amelyek munka során ösztönzően hatnak  a kreativitásra. Például a konferencia terem dekorációjának témájául különböző tudományágakat választottak: a matematikát (nagy abakusszal azaz golyós számolóval ábrázolva), a képzőművészetet (élénk festékfoltokkal a padlón), a kémiát (kémiai elemekkel), az építészetet (téglákkal), a tudományt ( könyvtárral), fotózást (fotóstúdióval), filmművészetet (filmstúdióval), divattervezést (szabásmintákkal). Az egyes kisebb tematikus helyiségek idegsejt-szerűen hálózzák körbe a nagy többcélú termet, a mennyezetre felfüggesztett asztalok lógnak.

Tetszett ez a tanulmány? Kíváncsi, mit lehetne kihozni az ön teréből?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Projekt termékei

Cap

Cap

Deli

Deli

Hal

Hal

Boullée

Boullée

Hotspot

Hotspot

272 Színek | 2 Variációk

Matsumoto

Matsumoto

Frame

Frame

Plint

Plint

Plockepinn

Plockepinn

Esencia

Esencia

276 Színek | 3 Variációk