Projekt: Brain Embassy: Mokotów

BRAIN EMBASSY MOKOTÓWBAN – ÚJ HELYSZÍN!

A business Mokotów nem panaszkodhat néhány modern irodaépületre, de ebben a lengyelországi legnagyobb irodahelyiségben hiába keresett kreatív teret, amely támogatja a kreatív gondolkodást és a hatékony munkát. A helyzet 2017 szeptemberében megváltozott az agyi nagykövetség megnyitásával az Adgar Plaza One épületben. A befektető döntése a következő agyi nagykövetség helyszínén nemcsak az irodai körzet ilyen típusú helyiségek iránti keresletre ad választ, hanem természetes következménye ennek a kreatív térnek a sikeréről az Adgar Park West épületében, a varsói Ochota kerületben. Az Adgar cég ezúttal bizonyított partnereknek adta át az építészeti koncepciót és az új agyi nagykövetség megtervezését a design irodákban: a lina ™ és az Archicon, míg a lakberendezést a Kinnarps végezte.

„Régóta tudjuk, hogy a Mokotów – Varsó elsőszámú üzleti negyede, egyben számos vállalat központja – kiváló helyszín az új Brain Embassy számára. Örülünk, hogy ezt a helyi irodisták is megerősítették egy tanulmányban, melyet a Kantar TNS végzett el az Adgar megbízásából; és amiben a megkérdezettek 91 százaléka úgy nyilatkozott, hogy élvezné a munkát egy közös alkotótérrel rendelkező épületben, mint amilyen például a Brain Embassy."

KREATIVITÁS

A Boullée egyesíti egy pilates golyó ergonómiáját egy művészeti installáció kecsességével. Egyedülálló alakja ellensúlyozza az ülőmunka monotonitását és dinamikussá, élménnyé teszi, hiszen a test súlypontjának megváltoztatásával mozoghat és egyensúlyozhat a rajta ülő a bútorokon. Ideális kreatív meetingekhez és projekttermek berendezéséhez.

MOBIL KONFERENCIA SZÉK

5000 [cv] egy kiemelkedő szék - hívogató dizájnnal. A görgői segítségével a konferenciaterem rugalmasan és könnyen átrendezhetővé válik.  A székek egymásra helyezhetők.

STABIL ÉS ELEGÁNS

A Polett természetes faszerkezete megfelelően strapabíró, miközben a kellő rugalmasságot is biztosítja. Mindennapi eleganciája és szépsége tökéletesen illik a modern irodákba.

„Örömünkre szolgál, hogy terveink megvalósultak a Brain Embassy projektben, mely által egy formabontó módját mutathattuk meg annak, ahogy az irodai környezetről gondolkodunk, és büszkék vagyunk arra, hogy a Kinnarps ismét lehetőséget kapott, hogy hozzájáruljon egy olyan kreatív tér megteremtéséhez, mely arra buzdítja az embereket, hogy nyitottak legyenek az újfajta élmények iránt.”

A LEGKÉNYELMESEBB ÉS LEGSZÍNVONALASABB CO-CREATING TEREK LENGYELOSZÁGBAN

A második Brain Embassy-t - akárcsak elődje esetében, mely az Ochota kerületében található -, a legmodernebb belsőépítészeti trendekkel összhangban úgy tervezték meg, hogy építse a természetes közösség szellemet, a ösztönözze a kreativitást és az ötletek kibontakozását.

"Nagy öröm számunkra, hogy a Brain Embassy nemcsak a közösség tagjaitól, hanem a szakma részéről is nagy elismerést kapott. Csak 2017-ben négy kiemelkedő díjjal jutalmazták: a Best Coworking Space in Office Superstar, az Év Innovációja Díjjal a CIJ Awards-on, a Workplace Solution of the Year az Eurobuild Awards és a Best Office 2017 All-inclusive Vibe díjat is elhoztuk a Biuro Na Miarę-ról. A siker nem kis hányada köszönhető kiváló partnereinknek: a mode:lina™ studiónak és Kinnarpsnak, akik a kezdetektől velünk dolgoztak. A Kinnarps mindkétszer olyan teljes körű megoldással állt elő, amelyek a legmagasabb nemzetközi színvonalat kínálják a Brain Embassy belső terének kialakításában "- mondta Kaczmarczyk.

 KÉT SZINT, VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK

A Brain Embassy Mokotów az Adgar Plaza One-ban egy kétszintes épületből áll, összesen 2 400 nm-es területen, és 380 fő részére biztosít munkaterületet. A középpontban a sok funkció és kényelem áll: hatalmas nyílt tér, 180 férőhelyes rendezvényterem, teljesen berendezett irodai modulok, konferenciatermek, egy dedikált relaxációs szoba és négy terasz szép kilátással. A studio mode:lina ™ az átfogó dizájnt olyan finom kiegészítőkkel látta el, amelyek munka során ösztönzően hatnak  a kreativitásra. Például a konferencia terem dekorációjának témájául különböző tudományágakat választottak: a matematikát (nagy abakusszal azaz golyós számolóval ábrázolva), a képzőművészetet (élénk festékfoltokkal a padlón), a kémiát (kémiai elemekkel), az építészetet (téglákkal), a tudományt ( könyvtárral), fotózást (fotóstúdióval), filmművészetet (filmstúdióval), divattervezést (szabásmintákkal). Az egyes kisebb tematikus helyiségek idegsejt-szerűen hálózzák körbe a nagy többcélú termet, a mennyezetre felfüggesztett asztalok lógnak.