Projekt: Brain Embassy merjünk nagyot álmodni

Üdvözöljük ismét a BRAIN EMBASSY irodában

A formatervezés mint az INNOVáció motorja

A Brain Embassy közös alkotómunkához tervezett munkahelyi tér, ahol ember és gondolat keresztezi egymást. Vállalkozók, induló vállalkozások és szabadúszók működnek itt együtt és használják közösen ezt a teret, amelyet úgy alakítottak ki, hogy elősegítse az innovációt. Egy évvel a nyitás után visszajöttünk megnézni, hogyan támogatja az ergonomikus formatervezés a vállalkozást és az embereket. Egy dolog bizonyos – a vállalkozás sikeres. A Brain Embassy mérete az elmúlt 12 hónap alatt kétszeresére bővült. A bővítés fázisában a Kinnarps segített a mode:lina™ és az Archicon belsőépítészeinek: vállalásainkat teljesítve együtt alakítottunk ki az üzleti sikert és jó közérzetet egyaránt elősegítő irodai megoldásokat.

„A Brain Embassy lehetővé tette számunkra, hogy tudásunkat, termékskálánkat és progresszív kreativitásunkat a maga teljességében megmutathassuk.”

Monika Miksa

A formatervezés TRANSzFORMációs ereje

A Park kanapét úgy tervezték, hogy aki használja, a szabadban érezhesse magát. Különleges látványt és kényelmes ülőhelyet nyújt, a lécekhez pedig többféle textilből rendelhetünk huzatot, amely városi tér vagy akár zöldellő park érzetét kelti.

bővítsük ötleteinket

A CAP kisméretű, sokoldalú ülőke, amely ötletesen egymásba rakható. Tökéletes csevegéshez vagy rögtönzött megbeszélésekhez, kényelmes és zajelnyelő formázott nemezből készül. A műanyag gyűrű öt különböző színben rendelhető.

hely a gondolkodáshoz

A rugalmas és funkcionális Oberon asztalok a jövő munkafelületei. Karcsú vonalaival és állítható magasságú munkalapjával az Oberon biztosít mindent, amire a feladat elvégzéséhez szükségünk lehet.

FUNKCIONális formatervezés

A Brain Embassy belső kialakítása az egész teret átszövő szinapszis-hálón alapul. Az idegtudomány és a belsőépítészet lenyűgöző fúziójával szellemesen követi az emberi agy felépítését. A formatervezés minden eleme a kreatív folyamatot segíti. A közösség tagjai olyan csúcsminőségű megoldásokat várnak a Brain Embassy-tól, amelyek felgyorsítják az ötletelést és fokozzák a termelékenységet.

Funkcionális formatervezési ismereteink birtokában olyan elemeket választottunk, amelyek változatos és sokoldalú irodai teret hoznak létre. A közösség minden tagjának rendelkezésére állnak a funkcionális eszközök az innovációhoz és ötleteik kibontakoztatásához. A közös alkotómunkára az íróasztal körül is mód van, de az egész teret úgy alakítottuk ki, hogy az elősegítse és fokozza az együttműködést. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogyan áramlanak az ötletek, megteremtettük a lehetőséget ahhoz, hogy bárhol és bármikor lehessen közösen gondolkodni.

kREATív játék

Kiválóan megtervezett Flex bárszékünk bármilyen környezethez illeszkedő, játékos kiegészítő elem. A Flex Up ennek az állítható magasságú, lábtartós, forgatható változata. Kényelmes magas ülőhely gyors megbeszélésekhez vagy kreatív játékhoz.

a jó közérzetet szolgáló megoldások 

A Brain Embassy közel 1300 négyzetméteres új részén belül található egy nagyobb, közös alkotómunkához tervezett tér, amely három kisebb helyiségre osztható, ezek akár 120 embernek biztosítanak kényelmes férőhelyet. Ezen kívül a közösség tagjainak rendelkezésére áll a Szieszta szoba, a Meditációs szoba, három kisebb tárgyaló és egy workshop helyiség.

Az elégedett és egészséges dolgozók ötletekben gazdagok és termelékenyebbek. A Brain Embassy tagjainak életét ergonomikusan tervezett megoldások teszik kényelmesebbé. Olyan megoldásokra koncentráltunk, amelyek elősegítik a mozgást és ösztönzik az aktivitást, ugyanakkor kialakítottunk az ötletek életre keltésére, csendes elmélyülésre alkalmas tereket is. Hiszünk abban, hogy a jó közérzet az innováció alapvető feltétele. Az ergonomikus dizájn elősegíti az ötletek megszületését és ösztönzi az együttműködést. 

A gondos tervezőmunkával készült Embrace szék jól illeszkedik különböző környezetekhez és kontextusokba. A rugalmas és funkcionális Embrace kiválóan alkalmas spontán beszélgetésekhez vagy olyankor, amikor egy kis szünetet tartanánk.

találjuk ki együtt

A legutóbbi fejlesztési fázis során a Brain Embassy a közösség tagjainak véleményét is kikérte annak érdekében, hogy a belsőépítészeti megoldások az ő igényeiket is kielégítsék. Európa vezető munkahelyi megoldás-szállítójaként, hat partner márkánkkal, tudásunk és szakértelmünk legjavát nyújtva a legjobb irodai megoldásokat szállítottuk közösségük tagjai részére.

Egy évvel a nyitás után, vajon hogyan értékelik a közösség tagjai a Brain Embassy irodai környezetét? Nos, nem meglepő módon, nagyon szeretnek ott dolgozni. 93%-uk érezte úgy, hogy a tér jobb légkört teremtett a munkához és 95%-uk mondta, hogy ajánlaná a Brain Embassy irodát üzleti partnereinek vagy barátainak. Mi elégedettek vagyunk. Hadd segítsünk Önnek is!

ÖSSZEFOGLALVA:

  • A funkcionális dizájn harmóniát teremt.
  • Az ergonomikus kialakítás befolyásolja az együttműködést.
  • A jó közérzet hat a termelékenységre.
  • Irodai tér egészséges, ötletgazdag embereknek.

Tetszett a projekt? Kíváncsi rá, mit lehetne kihozni az Ön munkakörnyezetéből is?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

PROJEKT TERMÉKEI

Esencia

Esencia

276 Színek | 3 Variációk

Cap

Cap

Ava

Ava

Flex Up

Flex Up

Plockepinn

Plockepinn

Deli

Deli

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk

Couture

Couture

Frame

Frame

Dropp

Dropp