Projekt: Continental

ADATOK

Ügyfél:
Continental Automotive Hungary Kft.

Hely:
Budapest, Hungary

Terület:
1000 m²

Szintek száma:
2

Befejezés dátuma:
2023. augusztus

Belsőépítész:
MádiLáncos Studio Kft.

Munkavállalók száma:
200

Fiatal tehetségek bevonzása újgenerációs munkakörnyezettel

A járműelektronika területén kiemelkedő Continental egy vonzó, modern és rugalmas munkakörnyezet megteremtését tűzte ki célul. Fő szempontja a munkáltatói márkájának erősítése, a fiatal tehetségek bevonzása és a fluktuáció csökkentése volt. Olyan irodát álmodtak meg, ami támogatja a mai hibrid munkavégzési formákat, találhatóak benne együttműködésre ösztönző projektterületek, (akusztikailag is) ergonomikus, és mindeközben modern, letisztult.

A projekt során a fenntarthatóság is központi szerepet játszott. Több, a pilot projekt során már használt tárgyalószék és akusztikai panel is újra beillesztésre került. Az ergonómia és a munkavállalói wellbeing jegyében pedig elektromos ülő-álló íróasztalokat emeltünk be, és oktatóvideók segítségével kiképeztük az alkalmazottakat az ergonomikus irodai székek optimális használatára.

Az ügyfél pozitív tapasztalatokat szerzett a Kinnarps-szal való együttműködés során. Kiemelten elégedettek voltak a projektmenedzsment folyamatával.

A Kinnarps segítségével megvalósított rugalmas és modern munkakörnyezet nemcsak az ügyfél munkavállalóinak elégedettségét növelte, hanem hozzájárult a fenntartható működéshez is. A projekt során szerzett pozitív tapasztalatok és az elért eredmények jól mutatják, hogy a megfelelő irodai kialakítás és ergonómia kulcsfontosságú a munkavállalók jóllétének és megtartásának szempontjából.