Projekt: Dachs

ADATOK

Megrendelő:
Dachs Hungary

Elhelyezkedés:
Budapest, Aquinqum

Kapacitás:
46 fő + 1 vezető

Fotók:
Jaksa Bálint

Svájci nyugalom és biztonság

„Svájci nyugalom és biztonság, lelkes informatikai szakembereknek”, olvasható a Dachs Hungary Kft. honlapján, amely nem csak az integrált alkalmazás-fejlesztésben és dokumentumkezelő rendszerek fejlesztésében ér el kiemelkedő sikereket, hanem munkakörnyezetük is páratlan.

dachs-1-ver.jpg

Személyre szabható bútorok segítik a fókuszálást

dachs-2-ver.jpg

Elvonulásra alkalmas tereket hoztunk létre magas támlájú bútorokkal

dachs-3-ver.jpg

Kévézú stíluban berendezett előtér több funkcióval

Attraktív és kreatívan játékos

Az új iroda kialakításánál a legfontosabb vezérelv a cég küldetésével összhangban az attraktív, emberközpontú, ugyanakkor kreatívan játékos atmoszféra volt a cél, amely várakozáson felüli minőségben valósult meg.

A helyes irány

Az irodába belépve az előtérben egy hatalmas növényfal zöld színei vibrálnak visszacsempészve a természet közelségét, amit egyből egy svájci hüttének/kávézónak álcázott fogadótér követ, ahol útjelző táblák informálnak merre és hány kilométere találjuk a cég telephelyeit: Miskolcot vagy éppen Baselt. Emellett abban is segítséget nyújt, hogy merre induljunk el az irodán belül, ha a HR osztályt, a rendszergazdákat vagy akár a támogatói osztályt keressük. 

A letisztult skandináv hangulatot teremtő break-out zónában a napi kávé elfogyasztása mellett egy gyors társasjátékot is lebonyolíthatnak a dolgozók, de akár a szomszédos virtuális játszótéren is kikapcsolódhatnak.

Ergonómia és akusztika

A munkatársak egészségének megőrzése érdekében, mindenki elevátoros asztalnál dolgozik, így egyaránt lehetőség van ülő és álló munkavégzésre is. Az akusztikai komfortot pedig a felhő alakú Hangover belógatott panelek és asztali paravánok teremtik meg.

A munkaszigetek mellett, helyett kapott több, kisebb megbeszélésre is alkalmas, elvonulós, telefonálós sarok, amelyet a szintén élénk színekben pompázó Materia bútorok tesznek komfortossá.

TETSZETT A PROJEKTÜNK? KÍVÁNCSI MIT TEHETNÉNK AZ ÖN IRODÁJÁÉRT?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Projekt termékei

Oak

Oak

Knop table

Knop table

Plus

Plus

324 Színek | 12 Variációk

Monolite High

Monolite High

Plint

Plint