Projekt: Dana

ADATOK

Projekt:
DANA Magyarország

Hely:
Győr, Magyarország

Kivitelezés ideje:
2018

Teljes alapterület:
2000 m2

FUNKCIÓGAZDAG IRODAKÖZPONT GYŐRBEN

A Dana Hungary Kft. győri székhelyű magyar vállalat, mely autóalkatrészeket gyárt és értékesít. Kiemelt partnerei közé tartozik például a Jaguar, a Land Rover, a Ford vagy a General Motors. 21 ezer négyzetméteres telephelyükön 800 munkavállaló dolgozik, volumenében a legnagyobb munkaadó a győri régióban.

Ügyfelünk kérésére egy modern, minden olyan funkciót magában foglaló irodát alakítottunk ki, mely a dolgozók munkavégzéshez, rekreációjához szükségesek, beleértve az étkezőket, pihenőket, tárgyalókat, nyitott és elvonulást elősegítő tereket is.

Egyéni munkavégzésre alkalmas munkaterületeket választottunk le üvegfelületekkel, melyek sok természetes fényt engednek át , és nem szeparálnak el teljesen a kollégáktól. 

Magas támlájú bútoraink zajmentes, nyugodt környezetet termetenek akár pihenésről, akár koncentrált munkáról, vagy kisebb brainstormingról is van szó. 

Leválasztott, többcélú blokkokban konferenciahívásokat lehet bonyolítani amellet, hogy rálátást biztosít a gyártósorokra. 

Az egyterű iroda hatalmas ablakokkal, kényelmes, akusztikus paravánokkal felszerelt, ergonomikus térben kapott helyet. Görgős tárolókkal és tárolóként használható térelválasztókkal variálható.

Tetszett ez a tanulmány? Kíváncsi, mit lehetne kihozni az ön teréből?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A projektben felhasznált bútorok

Plint

Plint

Space

Space

Space szekrény redőnnyel

51 Színek | 65 Variációk

Monolite High

Monolite High

Monolite table

Monolite table