Projekt: DRAGER MEDICAL MAGYARORSZÁG

Adatok

Dátum (év):
2017. Október

Méret (m2):
~1000m2

Létszám (fő):
42 munkaállomás, 60 fős konferenciaterem, 34 főre tárgyalók, 22 főre étkező 

Helyszín: 
1135 - Budapest, Szent László út 95.

A Dräger Medical az orvosi- és biztonságtechnológiai színtér jelentős nemzetközi vállalata. Magyarországon a cégcsoport saját építésű irodaházában alakították ki központjukat, mely jelentős raktározási- és műhelyfunkciókat is ellát - és talán épp ennek következtében -, az irodaterek konzervatív kialakításúak, cellás rendszerűek voltak. A megrendelő ezen a meghaladott koncepción szeretett volna változtatni, kinyitni és mérsékelt irányban az „openspace” irányába elmozdítani az irodaház belső tereinek kialakítását – a ház és a funkciók komplexitása és különleges, gazdag terveket eredményezett.

BJP_8148.jpg

Az étkezőt kényelmes és otthonos bútorokkal rendeztük be

BJP_8197.jpg

Beszélgetésekre és gyors megbeszélésekre is alkalmas területeket hoztunk létre

BJP_8220.jpg

Megbeszélésekhez, találkozókhoz és különvonuláshoz is alkalmas a kanapékkal berendezett terület

„Kiemelten fontos volt a vezetés számára a kollégák elégedettsége, és a nemzetközi sztenderdek biztosítása a magyarországi dolgozók számára is. Főleg a munkakörnyezetet érintő változásoknál nagyon fontos ez a fajta »emberközpontú« menedzsment-hozzáállás, mert így nem csak maga a folyamat válik gördülékenyebbé, de a szervezet is sokkal többet profitál belőle.”

Turóczi Ildikó , Sales & Organisation Manager

ÖSSZHANG ÉS SPECIÁLIS IGÉNYEK

A bútorzat kiválasztása a komfort, ergonómia, esztétika és a gazdasági racionalitás tökéletes összhangjában történt. A munkaállomásokat a Kinnarps felső-középkategóriás modelljeiből választották, a tároló rendszereket egy alsóbb kategóriából, a műhely új berendezésének esetében pedig egyedileg tervezett és gyártott bútorokkal tudtuk megoldani a megrendelő speciális igényeit.

„A design tekintetében az erős nemzetközi kötöttséggel együtt is sikerült egy olyan légkört teremteni, amely a kicsit hidegebb, minimalista német sztenderd, és a melegebb, barátságosabb helyi elvárások között egyensúlyozik. Ebben a közösségi tereknek kiemelkedő szerepe van, amelyekre ugyanolyan kiemelt figyelem irányult a projekt során, mint az irodaterekre.”

Nagy Csaba , Designer

Összegzés

  • Fontos megemlíteni, hogy minden területen a munkavállalók igényeit figyelembe véve alakítottuk ki a végleges megoldást. Ez a labormunkahelyeknél egészen részletekbe menő egyeztetéseket jelentett.
  • Minden térről részletes tervek készültek, látványtervekkel, amelyeket alaposan átnézve döntöttek a végleges megoldásról. Mindent összevetve, viszonylag kis alapterületen egy rendkívül sokrétű, érdekes projekt volt, nagyon kellemes tapasztalatokkal.

Ön is hasonló projektet tervez?

ÍRJON NEKÜNK!

Kapcsolódó termékek

Frisbee

Frisbee

Embrace

Embrace

Plektrum

Plektrum