Projekt: DSV iroda a Budapest One-ban

ADATOK

Lokáció:
Budapest, Újbuda 

Megrendelő: 
DSV Hungária

Terület:
2500 m2

Munkaállomások száma:
230

Befejezés:
2019 ősz

Fotókat készítette:
Jaksa Bálint

Csúcskategóriás budai irodaházba költöztek

A légi-, közúti-, és tengerentúli szállítmányozással, logisztikával foglalkozó nemzetközi anyacég, a DSV hazai leányvállalata modernebb, fiatalosabb irodába költözött, hogy kényelmesebb, jobban megközelíthető központot alakíthassanak ki a munkatársak számára.

Új székhelyüket a Dél-Buda közlekedési csomópont kapujaként ismert, well-being minősítést szerzett Budapest ONE irodaépületben képzelték el.  A Paulinyi & Partners Építészeti Iroda által megálmodott komplexum idén januárban vehette át az Europa Design Well project of the YEAR 2019 díjat.

A DSV Hungária az új iroda kialakításához egy olyan tervező-kivitelező céget keresett, amely egyaránt garantálja a teljeskörű szolgáltatást és a magas minőséget – a koncepciótól egészen a bútorokig. Így esett a választásuk a Kinnarpsra.

„Total concept”

avagy ötletektől az utolsó simításokig

Az új modern és fiatalos iroda teljes berendezését a Kinnarps szállította a konyhabútoroktól a beépített szekrényeken át, a kárpitosmunkáig és a növénydekorációig. A munka- és közösségi tereket teljes mértékben a dolgozók igényei inspirálták, minden részletében az elérhető legmagasabb minőségben valósítottuk meg.

 

„Total concept”

Különös figyelmet fordítottunk az egészséges munkahelyi környezet kialakítására és az ergonomikus búrtorok kiválasztásra. Bár ez egyébként is a Kinnarps szívügye, a DSV kifejezett kérése volt a munkatársak minél nagyobb kényelme és az ergonomikus megoldásokra való törekvés.

Az ergonomikus munkaterek fokozzák a jó közérzetet és serkentik az együttműködést.
Hozza létre saját ergonomikus munkakörnyzetét! 

Tudjon meg többet

A munkaterek Bentley-jei

A székek és asztalok zászlóshajóit részesítettük előnyben a bútorok kiválasztásánál, így minden dolgozó maximálisan személye szabható Plus 6 munkaszéket és elevátoros P-series asztalt kapott.

Space tárolórendszerrel - mely térelválasztóként is szolgál -, illegve Vibe akusztikai paravánokkal is kiegészítettünk a koncentrációt igénylő munkazónákat.

A nagy tárgyalókba az ikonikusnak számító Oberon asztalok, kényelmes tárgyalószékek kerültek. Míg a kisebb tárgyalókba többek között a Jeffersson székek görgős változata, illetve a díjnyertes Embrace szék került.

A közösségi terekben magastámlájú, puha székeket, foteleket és apróbb dohányzóasztalokat vittünk, melyek kisebb megbeszélésekre és önálló munkára is alkalmasak.

Hasonló projektet tervez? Dolgozzunk együtt!

Kapcsolat

Felhasznált termékek

Plus

Plus

324 Színek | 12 Variációk

5000

5000

228 Színek | 6 Variációk

Jeffersson

Jeffersson

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk