Projekt: Forsen School

Előzmények

Amikor a Tidaholmban található “Forsenschool” iskola már felújításra szorult a helyi önkormányzat úgy döntött inkább teljesen újjáépíti. A Kinnarps feladata egy olyan belsőépítészeti koncepció kitalálása volt, amely több különböző korcsoport igényeit is ki tudja elégíteni alsó tagozattól kezdve egészen a végzősökig valamint összhangban legyen az iskola küldetésével, ami a gyerekekben rejlő ambíciókat hivatott kiaknázni. A koncepciónak több különböző funkciót kellett integrálnia - laboratórium, könyvtár, étkező és közösségi terek - mindezt egy teljes körű megoldás keretében.

a kihívás

tervezés az egyéni igényeknek szerint

A Forsenschool célja egy olyan egyedülálló iskola volt, amelyet alapos tervezéssel alkottak meg a diákok és a tanárok számára egyaránt. A Kinnarps számára kihívást azt jelentette, hogy a megfelelő termékeket és szolgáltatásokat biztosítsa szemlőtt tartva a különböző funkciókat és tevékenységeket és mindezt egy összefüggő és élhető magas minőségű koncepció szerint implementálja kielégítve a diákok és a tanárok igényeit is.

TETSZIK A PROJEKTÜNK? KÍVÁNCSI MIT LEHETNE AZ ÖN MUNKAKÖNYEZETÉVEL TENNI?

Lépjen velünk kapcsolatba!

a megoldás

inspiráció és funkcionalitás

A Kinnarps széleskörű megoldásainak köszönhetően könnyű volt teljesíteni ezt a célkitűzést és egy inspiráló és funkcionális megoldást kialakítani. A tervezők és az iskola belsőépítészei kezdettől fogva szorosan együttműködtek, hogy a diákok számára a leghatékonyabb környezetet alakítsák ki diákok és tanárok számára egyaránt.