Projekt: HP Headquater

Adatok

Projekt:
HP Székház

Hely:
Budapest, MOM 2

Kivitelezés ideje:
2018

Teljes alapterület:
1000 m2

Fotók:
Jaksa Bálint

Buda belvárosában, a MOM Park tőszomszédságában lélegzetelállító panorámával, kiváló közlekedéssel ellátott irodába költözött a HP Magyarország. A HP nem csak meghatározó szereplője, de jelenleg a legnagyobb vállalata az IT szektornak. Így a felkérés mindenképpen hatalmas presztízsnek is számít az izgalmas feladaton túl. 

A cég több korábbi irodaprojektjében segített már a Kinnarps csapata így az új irodánál már részletekbe menően ismertük az igényeket, kihívásokat, szervezeti struktúrát.

Egy olyan munkakörnyezetet sikerült megteremteni, ahol több különböző beszállító terméke alkot egy kerek egészet. Mindenki ülő-álló Polaris benchnél kapott ülőhelyet, amely lehetővé teszi, hogy napközben egy gombnyomással testhelyzetet változtassanak és állva dolgozzanak a kollégák. Emellett Monolite szófákkal teremtettünk közösségi tereket, ahol nem csak kávézni, ebédelni, de dolgozni is lehet. Emellett nagy hangsúlyt kaptak a tárgyalók,  kiegészítők, kábelmenedzsment és a tárolás is.

BJP_2171.jpg

Önálló munkavégzésre kialakított, akusztikus paravánokkal leválasztott, személyre szabható munkaállomások rengeteg természetes fénnyel.

BJP_2215.jpg

Praktikus és kézreálló tárolórendszerekkel amelyek paravánként is szolgálnak.

BJP_2337.jpg

Jól elhatárolt zajos és csendes munkavégzésre kialakítot ergonomikus zónák: kényelmes telefonszoba, természetközeli színek, praktikus tárolók és élőnövények. 

"Egy olyan otthonos, több funkciónak és munkavégzési szokásnak megfelelő irodatér kialakítását végeztük el ügyfelünk kérésére, mely tökéletesen illeszkedik a vállalat mindennapos rutinjához, képes megfelelő komfortot nyújtani az elmélyült munkát végző elemzőknek, színteret adni a tárgyalásoknak és csoportmunkának, valamint nem nélkülözi a közösségi és rekreációs tereket sem."

Kajtár Orsolya, Key Account Manager

TETSZIK ÖNNEK EZ A PROJEKT? ITT VEHETI FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Írjon nekünk

A PROJEKTBEN LÁTHATÓ BÚTOROK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Polaris

Polaris

16 Színek | 20 Variációk

Monolite High

Monolite High

Space

Space

Space szekrény redőnnyel

51 Színek | 65 Variációk

Centrum coffee table

Centrum coffee table