Projekt: Mauersegler

előzmények

Egy IDősotthon felújítása

Jelentős felújítást követően 2014 márciusában a svájci Adliswilban található Mauersegler idősek otthona hivatalosan is megnyitotta kapuit. A Mauersegler 2 emeleten demenciában szenvedő 17 idős ember számára biztosít otthont, ami kimondottan az ő sz ő speciális igényeiknek megfelelően lett kialakítva. Az otthonban korábban kissé strukturálatlanul keveredtek a különböző enteriőrök, színek és stílusok. Ebből adódóan nagy szükség volt egy olyan otthonos környezet kialakítására ahol a minőség, funkcionalitás és a biztonság.

ELŐZMÉNYEK

EGYEDI ADOTTSÁGOK

A legnagyobb kihívást annak az egyensúlynak és harmóniának a megteremtése jelentette, amelyet egy ilyen sokféle helységből álló épület tekintetében nehéz megteremteni. Nem is beszélve arról, hogy ez az épület speciális tűz és környezetvédelmi szabályok szerint lett kialakítva. A funkcionális és személyre szabott berendezés az itt lakók személyes igényeinek megfelelően került kialakításra, középpontba helyezve a meleg otthonos légkör megteremtését.

 

A MEGOLDÁS

A TAPINTHATÓ HARMÓNIA

„A Mauersegler a felújításnak köszönhetően egy harmóniát és nyugalmat sugárzó idősek otthonává vált” hangsúlyozta Rudolpho Allisson az intézmény vezetője. Susanne Wagner közreműködésével a Kinnarps megvizsgálta az igényeinket és egy jól átgondolt, barátságos és otthonos atmoszférát alakított ki számunkra. Egy szemmel láthatóan kiváló minőségű, funkcionális és biztonságos környezet, amelyben a különböző szobákban uralkodó harmónia a bútorok, a színek, a szövetek és a világítás tökéletes egyensúlyából adódik.

TETSZETT A PROJEKTÜNK? KÍVÁNCSI MIT TEHETNÉNK AZ ÖN IRODÁJÁVAL?

Lépjen velünk kapcsolatba!