Projekt: NN Biztosító Budapest

ADATOK

Megrendelő:
NN Biztosító Zrt.
Helyszín:
Váci Greens Irodaház,  
Budapest, Fiastyúk utca
Kialakított terület:
5930 m²
Munkaállomások száma:
550 fő
Befejezés éve:
2020 Q3 
Belsőépítészeti tervezés:
MádiLáncos Studió Kft.
Irodabútorok és kollaborációs terek, ©Next Office koncepció:
Kinnarps

Az NN Biztosító – Magyarország vezető életbiztosítási-, és pénzügyi szolgáltatásokat kínáló vállalata – 2020-ban költözött a Váci úti irodafolyosóra. A Váci Greens iroda E épületében található irodaterek és az F épület ügyfélszolgálati területei összesen több, mint 5000 négyzetméternyi kihívást jelentettek a munkálatokban résztvevő tervezőirodáknak és a bútorokat, technológiai hátteret biztosító cégeknek..

Agilis munkavégzés  

Az NN Biztosító nem csak új irodát és ügyfélszolgálati területet szeretett volna kialakítani, de egyben új, jövőbe tekintő munkavégzési stílust is szeretett volna bevezetni a vállalat életébe; agilis munkavégzésre akartak átállni és ahhoz keresték a megfelelő arányokat és megoldást. Így az új irodát ebben a szellemiségben – kollaborációs terekkel, kisebb tárgyalókkal, tréningszobákkal, ülő/álló asztalokkal és személyre szabható munkaállomásokkal – alakítottuk ki a tervezőpartnerekkel.

A vállalat igényére és ízlésére szabva

A tervezést már az előkészületek pillanatában a munkavállalókkal és a vállalat dizájn csapatával, az NN Design Teammel szorosan együttműködve kezdtük meg, hogy a végeredmény pontosan az elvárásaikat és a vállalat értékeit tükrözze.

Az NN Biztosító és a Kinnarps között már a régi irodájukban megkezdődött a kérdőívezés és a workshopokkal egybekötött NextOffice felmérés, és ez alapján készült el a tervezési koncepció. Az NN Biztosító vezetősége kifejezetten proaktív az employerbranding területén, és talán ennek is köszönhető, hogy tudatosan és profi módon vonták be az alkalmazottakat az újabb irodaátalakításba.

 

 

A tervezés a Kinnarps ©NextOffice felmérés segítségével készült el. 

Next Office koncepciónk számos különböző elemből áll –  digitális eszközök, workshopok és elemzések segítségével egy olyan új munkakörnyezet alapjait fektetjük le, amely tökéletesen alkalmazkodik a felhasználókhoz.
Tudjon meg többet a Kinnarps NextOffice működéséről. 

Tovább 

Workshopok, kérdőívek, illetve az építési folyamatokról szóló videók, tervrajzok segítségével alakítottuk ki az iroda végleges képét. Friss, ösztönző, akusztikailag és felszereltségében is ergonomikus tereket hoztunk létre. A munkatér alkalmazkodik az eltérő zajszintet és elrendezést megkívánó munkafolyamatokhoz anélkül, hogy a dolgozók zavarnák egymást.

Kényelmes és funkcionális terek, bútorok

Merész színeket, lekerekített formavilágot és organikus szőnyegeket használtunk, melyek rímelnek a márka imázsára.

A kollaborációs terek alkalmasak ad-hoc meetingekhez és elősegítik a részlegek közötti együttműködést.

A magas támlájú bútorok és a paravánok nem csak akusztikai szerepet töltenek be, de öltöztetik is az irodát.

A projektben látható termékeink

Frisbee

Frisbee

329 Színek | 6 Variációk

Point

Point

Fields

Fields

297 Színek | 23 Variációk

Deli

Deli

Sitter L

Sitter L

Plint

Plint

Polar

Polar

264 Színek | 2 Variációk

Papa

Papa