Projekt: PEOPLESCOUT A TRUEBLUE COMPANY – KRAKKÓI IRODÁK

 

 

 

A PROJEKT ÁTTEKINTÉSE

Projektnév:
PeopleScout A TrueBlue Company iroda

Design:
The Design Group

Fejlesztő:
PeopleScout A TrueBlue Company

Alapterület:
600 m2

Befejezés:
2017

EMBERKÖZPONTÚ MEGKÖZELÍTÉS

A PeopleScout a TrueBlue Company vezető nemzetközi munkaerő-közvetítő társaság első európai irodáját Krakkóban, Lengyelország egyik legdinamikusabban fejlődő városában nyitotta meg. Krakkó bővelkedik tehetséges és képzett munkavállalókban, így ideális hely az olyan munkaerő-közvetítő cégek számára, mint a PeopleScout a TrueBlue Company, hiszen minden évben több mint 20 felsőoktatási intézményből kerülnek ki frissen képzett szakemberek. A társaság Orange Office Parkban található irodaházának tervezése és kialakítása során elsősorban a dolgozók igényei és kényelme élvezett prioritást, hiszen a munkaerő állomány a társaság legértékesebb eszköze. A projekt felelőse és irányítója a Konrad Krusiewicz által vezetett The Design Group belsőépítészeti iroda volt. A berendezést a Kinnarps választotta és szállította.


„Társaságunk két alapértéke az innováció és a minőség.  Ezért döntöttünk úgy, hogy elismert, vezető belsőépítészeket bízunk meg, akik otthon vannak a modern megoldások terén. A Kinnarps emellett rengeteg szakértő tanáccsal látott el bennünket azzal kapcsolatban, hogy a megfelel ő irodakialakítás révén hogyan maximalizálható a munkavállalók termelékenysége és hatékonysága.”

Michał Dranka, igazgató – Global Support Team


ERGONOMIKUS MUNKAÁLLOMÁSOK

A Capella szék az aktív ülést támogatja, és a legmagasabb minőséget nyújtja a funkciók, az esztétika és a jóllét terén egyaránt. Egyszerűen mindent megtestesít, amiben hiszünk, és támogatja az ülés valódi művészetét. A Capella az innovatív FreeMotion mechanizmusra épül, amely ülés közben kiegyensúlyozott mikromozgásra ösztönöz, ezzel segítve az aktív ülést. Mindezt azért, hogy ön jól érezze magát.

MODERN TÁRGYALÓTEREM

A színvonalasan kidolgozott és egyedi formájú Flex karosszék tökéletes választás a modern irodákhoz. A forgó krómvázon elhelyezkedő szék kerekes és kerék nélküli kivitelben is rendelhető.

ÉREZZE MAGÁT OTTHON

A kényelmes Jeffersson fotelek tökéletes hangulatot teremtenek a beszélgetésekhez. Az alacsony ülésmagasságú Jeffersson fotel magabiztosan modern megjelenésű és otthonos kényelmet biztosít a test és lélek számára.

ÉREZZE MAGÁT OTTHON

PeopleScout a TrueBlue Company krakkói irodája a legmodernebb irodaberendezési trendeknek és megoldásoknak megfelelően került kialakításra. „Azt szerettük volna, hogy az iroda önmagában is értéket hordozzon, ne pusztán egy újabb munkahely legyen. A The Design Group és Kinnarps közösen olyan környezetet alakított ki, amely a kényelem és jóllét mellett a munkahely hatékonyságát is biztosítja” – mondta Michał Dranka.

A 600 négyzetméteres alapterületű krakkói központ tervezése során a munka és a relaxáció egyformán fontos súllyal esett latba. Az egyterű irodában a 70 darab, klasszikus munkaállomás mellett kényelmes kanapék és karosszékek találhatók a kevésbé hivatalos tárgyalások lebonyolításához. A szövetek, mintázatok és kárpitok hagyományostól eltérő kombinációjával barátságos és üdítő környezetet sikerült kialakítani. A szürke kárpitok és forgószékek jól illenek a tölgybarna asztalokhoz, fehér bútorkeretekhez és téglafal panelekhez. A pihenőszékek zöld és szürke huzata modern, divatos külsőt kölcsönöz az összeállításnak.

Egy külön, 80 négyzetméteres részben a szürke, zöld és matrózkék árnyalatok dominálnak, és a berendezés is kevésbé formális. Egy nagy faasztal köré bárszékek kerültek – tökéletes hely a rövidebb megbeszélésekhez vagy baráti diskurzusokhoz. A meleg, nyugodt, otthonos környezetet a puha kanapék, kényelmes székek és puffok teszik teljessé. Mint tudjuk, minden lakás középpontja a konyha, és az irodákkal sincs ez másként. A középső, 70 négyzetméteres területen található konyha és pihenő rész kiváló találkozóhely a munkatársak számára. A központi helyen egy hosszú fa asztal található, kényelmes kanapékkal, puffokkal és egyszerű asztalokkal körülvéve. A munkavállalók rendelkezésére áll továbbá két, fehér színvilágú tárgyalóterem.

„Jelenleg valószínűleg ez Krakkó legszebb és legkülönlegesebb irodai beltere, teljesen egyedi hangulattal és modern megoldásokkal. A munkaterületek és szabadidős területek tökéletes összhangban állnak egymással és ideálisan kiegészítik egymást, lehetővé téve a koncentrációt igénylő, kreatív munkát és kikapcsolódást egyaránt” – mondta Małgorzata Wala, a Kinnarps projektért felelős Key Account Menedzsere.

ÉRDEKESNEK TALÁLTA EZT A PROJEKTET?

Írjon nekünk!

RUGALMAS ÉS HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

A PeopleScout a TrueBlue Company új irodája tökéletesen tükrözi az aktuális, modern piaci trendeket és támogatja a rugalmas és hatékony munkavégzést. „A munkavállalóink számára a lehető legnagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosítjuk, így többek közt lehetőségük van otthonról is dolgozni. A rugalmas és hatékony munkakörnyezet létrehozása összhangban van társaságunk fejlesztési terveivel” – tette hozzá Michał Dranka.