Projekt: Pyramide Conseils

A Pyramide Conseils könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó vállalkozás Lyon 9. kerületében található Greenopolis parkban vásárolt egy háromemeletes, mintegy 2.000 m² alapterületű épületet. A vállalat, amely korábban a Part Dieu üzleti negyedben működött, olyan egyedülálló épületet szeretett volna, amelyben a nagy alapterületen több különálló egység is helyet kaphat.

TÉNYEK & ADATOK

Mivel az épület egy része használaton kívül állt, a Pyramide Conseils úgy döntött, létrehoz egy üzleti központot, melyet DMCI-nek neveztek el. Ez a vásárlás lehetővé teszi, hogy a Pyramide Conseils kiegészítő szolgáltatást nyújthasson vállalkozókból és vállalatvezetőkből álló ügyfélkörének. A cég így a Kinnarps-ot kérte fel arra, hogy újra életre hívja a DMCI üzleti központba és irányítsa a teljes felújítást, az építészeti és belsőépítészeti munkákat, a válaszfalak elhelyezését és a berendezést is beleértve.

A TELJESKÖRŰ PROJEKTVEZETÉS BIZTOSÍTOTT ELŐNYT A KINNARPS SZÁMÁRA

A két emeleten elhelyezkedő két területen a Pyramide Conseils több, 1-3 ember számára alkalmas irodát, pihenő területeket, együttműködésre szolgáló zónákat és egy konyhát szeretett volna kialakítani, mindezeket saját márkájának színeiben.

„Hallottunk már a Kinnarps Csoportról. Ezzel a projekttel kapcsolatban beszéltünk velük először és nagyon tetszettek a bútorcsaládjaik, amelyek egyszerre jól megtervezettek, praktikusak és modernek. Ezen kívül a Kinnarps kulcsrakész megoldást ajánlott, tehát vállalták, hogy levezénylik az egész projektet. Számunkra sokkal praktikusabb és megnyugtatóbb volt, hogy az egész átalakítást egyetlen partnerrel intézhettük," mondja Betty Casazza, aki az új telephely felújítását irányította. 

A fő szempont: NÉZZEN KI MÁSKÉPP, MINT A VÁROS TÖBBI ÜZLETI KÖZPONTJA

Lyonban számos üzleti központ található, és a Pyramide Conseils nem akart egyszerűen csak egy újabb névvel feliratkozni a lista végére. Olyan üzleti központot szerettek volna, amely más, mint a többi. Nem csupán bérbeadható terület, hanem tárgyalásokra, megbeszélésekre alkalmas hely. A DCMI üzleti központ irodái kivehetők egy napra vagy akár egy vagy több hónapra, és egyes bérlők több évig is maradnak, ezért nagyon fontos volt, hogy olyan helyiségeket biztosítsunk számukra, ahol jól érzik magukat.

A Pyramide Conseils minden jó ötletre és javaslatra nyitott volt. A döntéshozatal megkönnyítése érdekében meglátogathatták a Kinnarps lyoni bemutatótermét, találkozhattak csapatunkkal, megismerkedhettek bútorcsaládjainkkal, és meglátogathattak olyan ügyfeleket, akikkel már megvalósítottunk felújítási projekteket. Mindezt három hónapon belül el kellett végezni, mivel az üzleti központban már megállapodtak az új bérlők beköltözéséről.

Ennek sikere nyomán a Pyramide Conseils felkérte a Kinnarps-ot az üzleti központ mellett található központi irodája recepciós és pihenő területének felújítására. Bizonyos értékek, így az emberek, a tisztelet és az empátia, mindkét vállalat, a Pyramide Conseils és a Kinnarps számára is egyaránt fontosak. A könyvvizsgáló vállalkozás azt szerette volna, ha ezek az értékek tükröződnek a dekorációban és a berendezésben, és hogy az új környezet oldja a stresszt és elősegítse a lazítást és a beszélgetést.

Többet szeretne tudni az agilis munkavégzés koncepciójáról?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó termékek

Polett

Polett

267 Színek | 4 Variációk

Monolog

Monolog

Spino

Spino

Omni

Omni

Boullée

Boullée

Plint

Plint

Monolite High

Monolite High