Projekt: Raiffeisen Bank az Agora Towerben

ADATOK

Megrendelő:

Raiffeisen Bank Magyarország

Lokáció:

Budapest, Agora Tower (Váci út)

Befejezés éve:

2020

Tervezők:

MádiLáncos Studio

Munkaállomások száma:

1800 + vezetői munkaállomások

Az év költözése a Raiffeisen Banké, hiszen – bár Budapesten belül, de két irodaházból - összesen 1300 munkavállalót vontak össze egyetlen, közel 20 ezer négyzetméteres irodába a Váci úti Agora Towerben. A cég ráadásul bővült is mintegy 500 munkatárssal, így olyan ergonomikus munkatereket kellett kialakítani, ahol ez a majd kétezer ember kényelmesen és hatékonyan dolgozhat együtt

Összehangolt munka, szoros ütemterv

A feladat nem kevesebb volt, mint a 20 ezer nm-es irodabérlemény lakhatóvá tétele: 1800 munkaállomás, vezetői munkaállomások és tárgyalók kialakítása, mely kivitelezését a Kinnarps többkörös kiválasztási folyamat után nyerte el.

Összehangolt munka, szoros ütemterv

MINŐSÉG ÉS PONTOSSÁG

A munka volumenére való tekintettel az új központi iroda kialakítására és bútorozására megbízható, modern és strapabíró megoldásokat keresett a Raiffeisen magyarországi leányvállalata.  Legalább annyira fontos volt számukra a megbízható partnerség, mint a minőségi termék és a pontos szállítás. Ez azzal is járt, hogy a hatalmas bútor mennyiségeket szoros ütemterv mellett kellett szállítani - igazodva a párhuzamosan zajló kivitelezési fázisokhoz.

MEGBÍZHATÓ PARTNEREK

A design koncepciót a MádiLáncos Studio készítette, a végeredményben viszont látványos változások is találhatók, hiszen hosszas egyeztetésekkel és optimalizálással, részletes műszaki paraméterekkel és helyenként egyedi megoldásokkal, több szolgáltató partnerségével zajlott az irodatér kialakítása. 
A munkát tovább nehezítette, hogy a beszállítás 2020 márciustól májusig tartott, több mint két hónapig szigorú ütemterv mellett, a koronavírus járvány kellős közepén. Ennek ellenére is tartottuk a határidőket mind a gyártás, mind a szállítás és a hazai szerelőcsapat tekintetében.

 

  • A Kinnarps ezzel is bizonyította megbízhatóságát,
    pontosságát és óriási teherbíró képességét.

Minden munkaállomást állítható CN asztalokkal és székekkel, CPT paravánokkal alakítottunk ki, valamint PAW-110 / PAW-130 intelligens kábelvezetőkkel és kiegészítőkkel szereltünk fel.

A közös helyiségekben, úgymint a teakonyhákban és a breakout terekben Baliba 2735 bútorokat vittünk.

A színeket és a formavilágot úgy választottuk meg, hogy a cég arculatának megfeleljen, a banki szektor letisztultságát erősítse, átlátható legyen, ugyanakkor segítse az egymás mellett, illetve egymással szorosan együtt dolgozó egységek munkáját. 

EGYEDI BÚTORAINK

A tárgyalókba, közös helyiségekbe, illetve a vezetői szobákba egyedi tervezésű bútorokat gyártottunk, melyek a Raiffeisen kívánságai alapján, speciális méretben és anyaghasználattal készülhettek el, nem utolsó sorban tökéletesen tükrözik a banki miliőt. 

A vezetői munkaállomásokhoz Blog range egyedi méretezésű íróasztalokat használtunk fel.

Baliba szériánk a közös helyiségek berendezésére alkalmazható bútorcsalád. 

Minőségi megoldásokkal, prémium anyagokkal a fenntartható környezetet támogatjuk. 

FELHASZNÁLT TERMÉKEK