Projekt: Nemzetközi gyógyszeripari cég központja

ADATOK

Megrendelő: Nemzetközi gyógyszeripari cég 

Projekt: Ergonomikus irodatér kialakítása

Projekt mérete: 200 munkaállomás

Helyszín: Budapest

Befejezés éve: 2017

SOKSZÍNŰ MUNKAVÉGZÉS

A vezető gyógyszeripari cég budapesti irodája épületen belül másik szintre költözött. Új irodájukat már a dolgozói jólét, az ergonomikus kialakítás és a a közös munkát támogató, inspiráló terek jegyében álmodták meg.   

Minden dolgozó részére elekromosan állítható Oberon íróasztalokat, személyre szabható támlás és görgőkkel szerelt munkaszékeket vittünk. Az irodában számos kollaborációs teret és rövidebb megbeszélésekre alkalmas kisebb helyiséget alakítottunk ki. A funkcionális tereket akusztikai paravánokkal választottuk külön egymástól, elősegítve, hogy a különböző intenzitású munkát végző, külön zónában dolgozó munkavállalók ne zavarják egymást.  

Az irodatér legszembetűnőbb jellemzője, hogy rengeteg vidám, élénk színt és különböző magasságú ülőbútorokat alkalmaztunk, ami inspiráló és változatos teret hozott létre. 

Állítható asztalok

Az irodatér magas koncentrációjú zónájában egymás mellett álló munkaállomások, hangfogó paravánok és kényelmes munkaszékek állnak. 

Room in room

Közös munkavégzést és villám-megbeszéléseket támogató tereket számos formátumban hoztuk létre -  beágyazva a nagyobb térbe. 

Támogató terek

Két meeting között egy gyors e-mail ellenőrzés vagy egy kis életerő-gyűjtés is belefér a nyugalmat és feltöltődést sugárzó fotelekben.

TÖBBCÉLÚ ÉS FUNKCIONÁLIS

A világos, természetes fényben gazdag terek és a természetesnek ható világítás nem csak élénkebbé és koncentráltabbá teszik a dolgozókat, hanem serkentik a jó közérzetet és a vidám hangulatot. Nincs ez másképp az étkező esetében sem, ahol külön figyeltünk arra, hogy a kollégák együtt tudjanak étkezni, ám ha vége az ebédidőnek, akkor se legyen kihasználatlan a terület, így találkozók és megbeszélések helyszínének is alkalmassá tettük.