Projekt: SNI

ADATOK

Ügyfél:
SNI

Hely:
Varsó

Építészek:
Magdalena Kozak, Jakub Berenson

Terület:
720 m²

Munkavállalók száma:
52

Átadás dátuma:
2023

Fényképek:
Fotomohito

Az SNI új irodája - esztétika és ergonómia egy tágas belső térben

Az SNI outsourcing szolgáltatásokat kínál az IT-ipar számára. Az új, kényelmesebb és tágasabb iroda megfelel az alkalmazottak jelenlegi igényeinek, lehetővé téve számukra a magas szintű koncentrált munkavégzést, ami növeli a hatékonyságot. A varsói Gdański Business Centre irodakomplexumban található irodahelyiséget Magdalena Kozak és Jakub Berenson tervezte, a Kinnarps pedig berendezte.

Az esztétika és a funkcionalitás ötvözése

A projekt célja egy hangulatos és esztétikus munkaterület kialakítása volt a növekvő SNI-csapat számára. Alapvető fontosságúvá vált annak biztosítása, hogy a munkaergonómia és a jó design párosuljon. Az ügyfél számára fontos volt, hogy olyan irodabútorokat válasszon, amelyek egyszerre magas minőségűek és kiváló teljesítményűek. A Kinnarps által javasolt megoldások megfeleltek ezeknek a kritériumoknak.

Az elképzelés az volt, hogy az új irodát a jóváhagyott belsőépítészeti tervnek megfelelően, az ügyfél elvárásainak megfelelően rendezzük be, mind a bútorok esztétikája, mind a funkcionalitás tekintetében.

- Magdalena Kozak, építész

A projekt legnagyobb kihívása az volt, hogy a költözési döntés és a költözés időpontja között eltelt időbe beleférjen. A munka hatékony koordinálásának és a projektcsapat elkötelezettségének köszönhetően a rövid határidő nem befolyásolta a tervezett ütemtervet.

Megbeszélések a bemutatóteremben

A munkatervben sok időt szántak az egyes berendezési tárgyak kivitelének kiválasztására. Ezzel kapcsolatban a tervezőcsoport képviselői hangsúlyozzák a Kinnarps bemutatótermében tartott találkozók fontosságát, amelyek során részletesen megismerkedhettek a javasolt megoldások számos funkcionális szempontjával. A projekt részleteinek egyeztetésének végső szakaszában a döntést megkönnyítette a Kinnarps Color Studio kollekciójában összegyűjtött kivitelezési lehetőségek nagy választéka és azok funkcionális bemutatása.

Tágas és funkcionális munkahely

Az új iroda elrendezése két nyitott teret foglal magában, több mint 50 munkaállomással, amelyek a Polaris sorozat állítható magasságú íróasztalaival, a Plus sorozat kényelmes munkaszékeivel és a Vibe Focus akusztikus falakkal vannak felszerelve. A tágas iroda emellett rengeteg helyet biztosít a fizikai és online megbeszélésekhez, és egy funkcionális konferenciateremnek ad otthont, amely pihenővel és irodai konyhával kombinálható.

realizacja_kinnarps_sni_fotomohito (8).jpg

A Vibe Focus akusztikus paravánok segítenek minimalizálni a figyelemelterelést, míg a Plus irodai székek és a Polaris állítható magasságú íróasztalok ergonomikus munkahelyek kialakításával ösztönzik a mozgást.

realizacja_kinnarps_sni_fotomohito (19).jpg

A Pilot konferenciaszékek a kényelmet és az esztétikát ötvözik. Az állítható ülésmagasságnak, a forgatható és dönthető funkcióknak köszönhetően a fotelek még a hosszabb megbeszélések során is biztosítják az ergonómiát.

realizacja_kinnarps_sni_fotomohito (25).jpg

A Scandinavia kanapék és fotelek fenntartható választást jelentenek a tárgyaló- vagy pihenőhelyiségek számára. A visszafogott skandináv dizájn időtlenné teszi ezt a sorozatot, és a levehető kárpitozásnak köszönhetően a megjelenés igény esetén könnyen felfrissíthető.

A végeredmény felülmúlta a várakozásokat

Az ügyfél nagyra értékelte a Kinnarps megoldásainak rugalmasságát és a tervező és kivitelező csapat minden tagjának elkötelezettségét - a tervezőktől a műszaki személyzetig. Az együttműködés eredményeként az SNI csapata egy új, funkcionális irodát kapott. A kellemes színvilágú, tágas tér elősegíti a hatékony, magas fókuszú munkavégzést, és a számos - fizikai és online - tárgyalóteremmel lehetővé teszi a távoli és helyszíni együttműködést. A természetes zöld növényzet, az akusztika és a felhasznált bútorok ergonómiája tökéletes feltételeket teremt a dinamikus üzleti szektor legigényesebb feladatainak elvégzéséhez.

A végeredmény felülmúlta várakozásainkat. A kialakított tér világos, barátságos, kiválóan megtervezett, a bútorok a legnagyobb gondossággal készültek. A dolgozókat leginkább az elektromosan állítható íróasztalok és a kényelmes, ergonomikus irodai székek nyűgözték le.

- Paulina Strzyga, az SNI operációs szakértője

Tetszik ez a projekt? Beszéljünk a te tered kialakításáról!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolódó termékek

Polaris

Polaris

16 Színek | 20 Variációk

Plus

Plus

324 Színek | 12 Variációk

Space

Space

Space Pedestal

51 Színek | 6 Variációk

Vibe

Vibe

Vibe Asztali paraván

144 Színek | 41 Variációk

Oberon

Oberon

38 Színek | 15 Variációk

Pax

Pax

Pilot

Pilot

Scandinavia

Scandinavia

263 Színek | 4 Variációk

Scandinavia

Scandinavia

Scandinavia Fotel

263 Színek