Projekt: ÚJRAGONDOLT KÖZÖSSÉGI TEREK A VISTA PLUS OFFICESBEN

Fotók © Jaksa Bálint

ADATOK

Projekt: Közösségi tér kialakítása

Megbízó: Vista Plus Offices

Helyszín: Budapest, Duna Tower irodaház

Befejezés éve: 2019

Fotókat készítette  © Jaksa Bálint

RÁNCFELVARRÁS HELYETT ÚJ KONCEPCIÓ

A Vista Plus Offices exkluzív irodákat és tárgyalókat biztosít ügyfelei számára Budapesten, a Duna Tower irodaházban, 2012 óta. A pesti folyóparton álló és lenyűgöző panorámával rendelkező  épület 15. emeletét foglalja el a cég központi irodája, ahol saját dolgozóik és ügyfeleik számára kialakított terek egyaránt találhatók. 

A vállalat 2019-ben  döntött a belsőépítészeti megújulás mellett, és olyan közösségi tereket, illetve tárgyalókat szerettek volna kialakítani, melyek funkciójukban és dizájn tekintetében is megfelelnek a mai trend követelményeinek. Az átalakítás célja az új ügyfelek bevonzása, illetve a már meglévők megtartásának elősegítése volt, a modern környezet és az ergonómiára fektetett hangsúly által.

AKUSZTIKUS TEREK

Akkusztikai panelekkel és sok természetes szín használatával harmonikus közösségi tereket hoztunk létre. 

FORMA ÉS FUNKCIÓ

Megújult a lobbi és a közös használatú terek is; mindenhová színben és formavilágban is játékos, kényelmes bútorok kerültek.

TERMÉSZETKÖZELISÉG

A zöldfalak nem csak frissességet és természetközeliséget kölcsönöznek az irodának, de élettel telivé is teszik. 

TÁRGYALÓK ÉS BÚTOROK

A tárgyalókat – beleértve a Dunára néző Panoráma tárgyalót is – Oberon tárgyalóasztalokkal, görgős és gázrugós Embrace székekkel láttunk el.

TÁRGYALÓK ÉS BÚTOROK

SZÍNEK ÉS FORMÁK

A Vista olyan belsőépítészeti funkciókat szeretett volna viszontlátni az irodájában, amelyek leszámolnak a felesleges dizájnelemekkel, és inkább a dolgozók és az ügyfelek mindennapi életét és jólétét könnyítik meg - kezdve az ergonomikus bútoroktól az átlátható térszervezésen át a hatékony akusztikai megoldásokig.

Változatos akusztikai megoldás mellett - mint a panelek használata  -, a világos és élénk színek, élő zöldnövények, valamint a személyességet és otthonosságot biztosító kiegészítők, illetve egy kényelmes étkező, újratervezett fogadótér is jellemzi a megújult Vista irodát.

Mivel rendkívül nagy hangsúlyt kapott a minőség, anyaghasználatában és kialakításában is felsőkategóriás Kinnarps bútorokat választottak Emellett néhány egyedi, tölgyfából készült szekrényt is készítettünk, melyekben beépített hűtőszekrények kaptak helyet.