Projekt: Volvo Trucks Lengyelország

az inspiráló sokszínűség

A Volvo Trucks Lengyelország a Kinnarps segítségével sikeresen újragondolta irodáját.A változásnak a dolgozók kimondottan örültek és a projektet a cégcsoport számos más irodája is inspirálónak találta ezért ők is implementálták a megoldást.

 A Volvo Trucks Lengyelország irodájának története egy költözéssel kezdődött, amely során a Varsó közeli Młochów-ba költöztették az operációjukat, amely ötvözi az irodát és a kamionok szervíz állomását. Közel 200 ember dolgozik ott.

Az átalakítás kezdetei

A költözést követően a fogadótér átalakításra került, annak érdekében, hogy világos táékozódást biztosítson és ugyanakkor a marketing anyagokat és az ügyfélkapcsolatok menedzselésére szolgáló terek világosan elkülönüljenek - fotos tényező ez mind az ügyvezető, mind a cégek, mind a sofőrök számára , hogy a telephely biztosította szolgáltatásokat hatékonyan tudják használni.

A fenn maradó részekbe a meglévő bútorok kerültek. A pozitív hatások következő hullámát az ügyvezető Małgorzata Kulis ismertette.

Az a döntés született, hogy az irodánknak tükrözni kell piacvezető szerepünket és innovatív hozzáállásunkat, hangsúlyozta Monika Ślęzak a Volvo Trucks Lengyelország General Services Menedzsere. Az új irodát a legújabb irodai trendeknek megfelelően a leghatékonyabb eszközökkel és az ergonómiát szem előtt tartva kívántuk megvalósítani.Kényelmes, barátságos és modern környezet voltak a prioritások.

több megbeszélés

A változtatásokat szintenként csináltuk. Az épület szintjeit egymás után újítottuk fel, avat be a részletekbe Izabela Sylwia Nowak, a Volvo Trucks Lengyelország belsőépítésze. A megújult belső tér sokkal több teret biztosít a kollégáknak megbeszélésekre, legyen szó akár egy konferenciateremben történő formális vagy egy egyteres irodában történő informális megbeszélésről. A szociális tér, amely nyitott konyhát is magába foglal szemmel láthatóan nagybb lett.

A munkáról és a kooperációról alkotott képünk folyamatosan változik. A tradícionális egyéni munkaállomások különböző megbeszélésekre alkalmas megoldásaokkal egészültek ki. Némelyik teret ad egy kávéval egybekötött gyors beszélgetésnek, másikak pedig formális egyeztetéseknek és prezentációknak, megint mások pedig lehetőségéet adnak a kollégáknak, hogy egy kicsit elvonuljanak és zavartalanul akár egy privát telefont is elintézzenek. A nyitott, rugalmas és barátságos terek dinamizmusra és kreatívitásra ösztönzik a munkát, a kooperációt a kapcsolatok fejlesztésével és integrációjával, magyarázza Izabela Sylwia Nowak.

Megbízható beszállító

Az irodai megoldásokat a kiegészítőket és az akusztikai elemeket is beleértve a Kinnarps Lengyelország szállította, akivel a Volvo már hosszú ével óta működik együtt.  A Kinnarpsnak köszönhetően mindig naprakész vagyok az irodai trendekkel. Amikor elkezdtük a revitalizációs projektet az együttműködésünk még szorosabb lett mondja Monika Slezak.

 A Kinnarps széles választékában számos modell, tulajdonság, minta és elem közül választhattunk. Így olyan koncepciót tudtunk kialakítani ami a megfelelő helyeken lehetővé teszi az egyéni karakter és atmoszféra megteremtését, foglalja össze Izabela Sylwia Nowak.

Kinnarps offers a wide range of models, features, forms and patterns of the finishing elements. As a result, we have been able to choose equipment that contributed to the individual character and atmosphere of particular areas, emphasises Izabela Sylwia Nowak.

Együttműködésünk a Volvo Trucks Lengyelországgal lehetővé teszi számunkra, hogy kínálatunkban rejlő potenciált megmutassuk. A széleskörű konfigurációs lehetőségek támogatják a projekt megvalósítását végző építészek munkáját, teszi hozzá Monika Miksa, a Kinnarps Lengyelország Key Account Menedzsere.

"A nyitott, rugalmas és barátságos terek jó dinamikát adnak a munkának és ösztönzik a kreativitást és kooperációt, hozzájárulva a kapcsolatok és az integráció fejlődéshez. "

Mi vagyunk a legjobbak ebben

A médiában gyorsan elterjed a Lengyel Volvo Trucks új irodájának híre. Olyannyira, hogy a Litván, Szlovén és a svájci irodák is követni kívánják ezt a koncepciót. A Lengyel iroda lett a meghatározó trend" mondj a büszkén Monika Ślęzak.

TETSZETT A PROJEKTÜNK? KÍVÁNCSI MIT TEHETNÉNK AZ ÖN IRODÁJÁVAL?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az új munkakörnyezetet nagyon kedvelik a kollégák, szívesen használják a kényelmes fotelekkel felszerelt természetközeli hangulatú megbeszélésekre alkalmas közösségi szigeteket.

A projektben szereplő termékek

Plus

Plus

324 Színek | 12 Variációk

Embrace

Embrace

335 Színek | 24 Variációk

Deli

Deli