Munkahelyek fejlesztése

Az emberek minden szervezet legfontosabb értékei. Elemezzük az egyedi igényeit, és olyan vonzó és ergonomikus irodai környezetet tervezünk, amely támogatja az Ön tevékenységét. Olyan értékteremtő és rugalmas környezet, amely elősegíti a jólétet, a kreativitást és a hatékonyságot. A mai kor embereinek tervezett megoldások, amelyek készen állnak a jövő igényeinek kielégítésére is. Engedje, hogy a Kinnarps segítse a tökéletes iroda létrehozásában.

Segítségre van szüksége az irodája megvalósításához?

Forduljon hozzánk még ma!

Az emberek minden szervezet legfontosabb értékei. Fektessen be holisztikus ergonómiába, hogy munkatársai nagyszerű dolgokra legyenek képesek. Ergonómiai szakértői tudásunk és változatos termékválasztékunk biztosítja a munkahelyi jólét, elkötelezettség és teljesítmény feltételeit.

Középpontban az ember

Next Office® munkatérelemzés

Hogyan lehet sikeres az irodájával? Munkahelyelemző koncepciónk, a Next Office® segít értékes ismereteket és adatokat gyűjteni, mielőtt megtervezné munkakörnyezetét. Együtt biztosítjuk, hogy már a kezdetektől fogva a megfelelő megoldást kapja, és megteremtjük a feltételeket egy hosszú távon is sikeres irodához.

Fedezze fel a Next Office® koncepciót!

A jól megtervezett belsőépítészeti megoldás a felmért igényekhez és munkavégzési módokhoz van hangolva, mégpedig úgy, hogy a belső tér funkciói, kialakítása és elrendezése megkönnyíti, ösztönzi és támogatja a különféle típusú munkafeladatokat.

Inspiráló irodai terek

Fedezze fel széles választékunkat

Inspirálódjon, és ismerje meg fenntartható bútorainkat és rugalmas belsőépítészeti megoldásainkat. Design, ahol a funkció és az esztétika kéz a kézben jár.

Emberek, belső terek és környezet időtálló megoldásokkal. Fenntartható, kiváló minőségű bútorokat és rugalmas megoldásokat tervezünk és gyártunk alacsony környezetterheléssel és hosszú élettartammal.

Fenntarthatóság minden szinten

Ügyfélprojektek

Minden tevékenységünk középpontja. Olvassa el ügyfeleink történeteit, és tekintse meg megvalósult referenciáinkat.

Összes referenciák

Bútorok a jövő munkakörnyezetéhez

Azáltal, hogy az új technológia lehetővé teszi, hogy bárhol dolgozhassunk, gyorsan változnak a munkakörnyezetek. Iroda lehet az otthonunk, egy kávézó vagy egy szálloda hallja. Mi a Kinnarpsnál a jövő irodáinak munkakörnyezeti és belsőépítészeti megoldásaira specializálódtunk. Amikor a mi irodadizájn-megoldásunkat választja, biztos lehet benne, hogy olyan irodát fog kapni, amely szem előtt tartja az Ön és szervezete igényeit – és amely még sok évig meg fog felelni az igényeknek. 

A munkakörnyezetek terén szerzett sok éves tapasztalataink révén megtanultuk, hogy nincs olyan megoldás, amely mindenki számára egyformán ideális lenne. A hatékony irodák szem előtt tartják az ügyfél egyéni igényeit és megfelelnek bizonyos egyéni követelményeknek az elrendezés, a munkamódszer és a belsőépítészeti kialakítás tekintetében. Ha a dizájn megfelelő, a munkakörnyezet természetes módon pozitív hatással lesz a jó közérzetre, a kreativitásra és a termelékenységre. Amikor munkakörnyezetet tervezünk ügyfeleink számára, az ún. Next Office koncepciót használjuk. A Next Office egy olyan folyamat, amely egészében tekint a munkahelyre: a szervezetet, a fizikai környezetet és a digitális technológiát figyelembe véve. A cél az, hogy az alkalmazottak úgy érezzék, részt vesznek az új iroda kialakításának folyamatában.