Különálló irodai íróasztalok

Ahhoz, hogy az ember jól érezze magát és jól végezze a munkáját, fontos, hogy eldönthesse, hol és hogyan szeretne dolgozni az irodában. Minél több lehetőség áll rendelkezésre, annál könnyebb a lényegre koncentrálni és a úgy dolgozni, ahogy a legkényelmesebb.

KULCSSZAVAK

Rugalmasság
A választás szabadsága
Egyénre szabottság
Odafigyelés és hatékonyság
Különállóság
Megfelelő fények és akusztikus környezet
Intelligens tárolás
Ergonómia

PRIVÁT HELY/ODAFIGYELÉS

Tessék, itt nyugodtan dolgozhat. Amikor úgy dönt, hogy ide jön, azzal egyértelművé teszi a kollégái számára, hogy nem akarja, hogy zavarják, így nyugodtan dolgozhat. Privát munkaasztalt nyitott környezetben és külön szobában egyaránt ki lehet jelölni. A lényeg, hogy az adott hely alkalmas legyen a különálló, nagy odafigyelést igénylő munkára. A beszélgetés és a telefonálás megtűrt, kerülendő vagy megengedett lehet, az adott körülményektől függően.  

NYITOTT KÖRNYEZET

Itt számos különböző, nyitott térben elhelyezett munkaasztal közül választhat. Amikor úgy dönt, hogy ezt a helyiséget használja, azzal egyértelművé teszi a kollégái számára, hogy külön akar dolgozni, de nyugodtan zavarhatják Önt. Itt visszafogottan beszélgethet és intézhet rövid telefonálásokat. Adott esetben, amikor csapatmunkára van szükség, ezek a munkaasztalok össze is tolhatók.

SZEMÉLYES HELY

Az Ön saját munkahelye, ahol minden nap dolgozik, és amit nem kell megosztania senkivel. Teljes körűen fel van szerelve, így tartalmaz egy munkaasztalt, egy irodaszéket és gyakran egy személyes tárolóegységet, ahol a munkával kapcsolatos és a személyes dolgait tárolhatja. Ez a munkahely lehet nyitott környezetben vagy külön szobában, amit kizárólag Ön használ, vagy amit másokkal közösen használ.

CSEND

Ez a csendes szoba a nyugalom szigeteként funkcionál, ahová elvonulhat a munka okozta stressz elől. A szoba egy főre lett tervezve, célja pedig az, hogy feltöltődjön és új erőre kapjon. Ide jöhet egy-egy rövid szünetre, zenét hallgatni, olvasni vagy pihenni.