Projekthelyiségek

Az üzletet az viszi előre, ha lehetőség van a projekteken különböző módon együtt dolgozni. A nyitott, a zárt és a kijelölt projekthelyiségek mind a kreatív, mind pedig a koncentrált munkára lehetőséget teremtenek.

KULCSSZAVAK

Rugalmasság
Közös munka
Stabil asztalfelületek
Támogató technológia
Megfelelő fények és akusztikus környezet
Ergonómia
Funkcionalitás

NYITOTT KÖRNYEZET

Ezt a projekthelyiséget különböző fajta megbeszélésekre és tájékoztatókra használhatja a projektcsoport. A helyiség belsőépítészeti kialakítása és a berendezések elősegítik a produktivitást és a kreativitást. Mivel a hely nincs teljesen elzárva, így lehetőség van rá, hogy a projektcsoporton kívüli kollégák megtudják, hogy mi folyik itt, illetve hogy beszálljanak a munkába, amikor erre járnak.

ZÁRT KÖRNYEZET

Ezt a projekthelyiséget különböző fajta megbeszélésekre, tájékoztatókra és workshopokra használhatja a projektcsoport. A helyiség el van zárva, így lehetőség van aktív megbeszélésekre és odafigyelést igénylő munkára egyaránt – anélkül, hogy ezzel zavarnák a többieket, ill. hogy a többiek zavarnának.

CSAPAT

Ez a helyiség olyan projektcsapatok számára van kijelölve, ahol a tagok egy közös feladaton dolgoznak szorosan együttműködve, gyakran huzamosabb ideig. Itt olyan bútorok találhatók, amelyek könnyedén átrendezhetők munkaterületek kialakításához, megbeszélések tartásához, elemzések elvégzéséhez vagy beszélgetések lefolytatásához. A megoldás nyitott és zárt környezetben egyaránt kialakítható, amennyiben a munka bizalmas jellege ezt megkívánja.