Tárgyalók

A megbeszélések egyre fontosabb részei a mindennapi munkának. Ha az iroda számos különböző tárgyalót kínál, akkor ez hozzájárul a kreatív és produktív üzletvitelhez. A tárgyalók lehetnek nyitottak vagy zártak, az igényeknek megfelelően.

KULCSSZAVAK

Rugalmasság
A választás szabadsága
Koncentrálás
Funkcionalitás
Közös munka
Támogató technológia
Megfelelő fények és akusztikus környezet
Ergonómia
Elzártság

KIS TÁRGYALÓ

Ez a tárgyaló négyszemélyes, és lehet zárt vagy nyitott. Ide lehet menni ad-hoc jellegű vagy előre megbeszélt tárgyalásokra, valamint rövid tájékoztatókra vagy telefonbeszélgetésekre. A helyiség úgy is kialakítható, hogy zavartalanul lehessen beszélgetni, prezentációkat tartani vagy videokonferencián részt venni. Ha a tárgyaló formálisabb jellegű, akkor felszerelhető állítható magasságú tárgyalóasztalokkal és kényelmes székekkel a hosszabb tárgyalásokhoz. Bármelyik opciót is választja, célszerű videokonferenciákra és prezentációkra is felkészíteni a helyiséget. A helyiség lehet olyan szoba, amit előre le kell foglalni, vagy szolgálhat ad-hoc jellegű tárgyalások helyszínéül is. 

KÖZEPES TÁRGYALÓ

Ez a tárgyaló 5-8 személyes, és lehet zárt vagy nyitott. Ide lehet menni ad-hoc jellegű vagy előre megbeszélt tárgyalásokra, valamint rövid tájékoztatókra vagy telefonbeszélgetésekre. A helyiség úgy is kialakítható, hogy zavartalanul lehessen beszélgetni, prezentációkat tartani vagy videokonferencián részt venni. Ha a tárgyaló formálisabb jellegű, akkor felszerelhető állítható magasságú tárgyalóasztalokkal és kényelmes székekkel a hosszabb tárgyalásokhoz. Bármelyik opciót is választja, célszerű videokonferenciákra és prezentációkra is felkészíteni a helyiséget. A helyiség lehet olyan szoba, amit előre le kell foglalni, vagy szolgálhat ad-hoc jellegű tárgyalások helyszínéül is. 

NAGY TÁRGYALÓ

Ez a tárgyaló sok személyre lett tervezve. Legalább 9 fő fér el, és a szobát előre le lehet foglalni. Legyen nyitott, és próbálja meg kreatívan értelmezni ezt a tárgyalót! Használhatja hagyományos tárgyalóként. Vagy rugalmas, informális tárgyalóként. A tárgyalóba szervezhet kreatív megbeszéléseket és workshopokat a formálisabb tárgyalásokhoz. A kreatív megoldás különböző fajta ülőalkalmatosságokkal lehet felszerelve – magas vagy alacsony székekkel – az informális, kreatív tárgyalási környezetért. Ha a tárgyaló formálisabb jellegű, akkor felszerelhető állítható magasságú tárgyalóasztalokkal és kényelmes székekkel a hosszabb tárgyalásokhoz. Bármelyik opciót is választja, célszerű videokonferenciákra és prezentációkra is felkészíteni a helyiséget.

BESZÉLGETŐSZOBA

Ide lehet menni, amikor egy munkatársával zavartalanul szeretne beszélgetni. A szobának nem kell nagynak lennie, de fontos, hogy elzárt legyen, hogy csendben és nyugodtan lehessen beszélgetni. A nyugodt légkör megteremtésében segítenek a látványos ülőbútorok és a kellemes belső kialakítás, így az emberek egyrészt nyugalomban érezhetik magukat, másrészt a helyiség stimulálja a párbeszédet.

HELYISÉG A HELYISÉGBEN

Ez a tárgyaló népszerű az ad-hoc jellegű, nyitott környezetben tartott rövidebb megbeszéléseknél. Paravánokkal, textíliákkal vagy magas bútorokkal van leválasztva, de felszerelhető monitorral és táblával is. Ha stratégiailag fontos helyen található, akkor képes extra kreativitást és energiát teremteni az irodában, anélkül, hogy zavart okozna a többieknek.

Kollaboráció

Egy olyan rugalmas tér, ami könnyedén átrendezhető kreatív csoportos megbeszélésekhez. Ezt a teret az egyéni munkaállomások mellett is kialakíthatuk ha az nem zavarja az ott dolgozó kollégákat.