Telefonálóterek

A telefonbeszélgetések különbözőek. A számos különböző telefonálótér közül megtalálhatja a legideálisabbat, ahol úgy beszélhet, hogy mások nem zavarják, ill. ahol nem zavar másokat.

KULCSSZAVAK

A választás szabadsága
Megfelelő akusztikus környezet
Támogató technológia
Elzártság
Funkcionalitás

SZOBA

Ide lehet menni, ha huzamosabb ideig szeretne zavartalanul beszélgetni, vagy ha bizalmas hívásokat szeretne intézni és nem szeretné, ha mások hallanák, miről van szó. A szoba berendezhető egy asztallal és székekkel, hogy a beszélgetés közben kényelmesen le lehessen ülni és jegyzetelni is lehessen. Ezenkívül gyakran úgy van kialakítva, hogy a kollégákkal való videotelefonálásra is alkalmas legyen, akár egyszemélyben, akár csapatként.

FÜLKE

Itt bizalmasan beszélhet. A telefonfülke hangelnyelő anyagból készült falakból áll, így nem zavar másokat, és ők sem zavarják Önt. A falak ezenkívül paravánként is szolgálnak, hogy még inkább a hívásra koncentrálhasson. A fülke felszerelhető egy asztallappal, ahová a laptopot lehet tenni és ahol jegyzetelni lehet.

ZÓNA

Ide lehet menni, ha nem bizalmas telefonhívásokat kell kezelni. Ez egy nyitott, barátságos tér, ami a célnak megfelelően van berendezve. Fel lehet szerelve például magas támlájú székekkel és paravánokkal oldalt, amelyek egy kis takarást és hangszigetelést biztosítanak. Az asztalkák alkalmasak a laptop letételére.