További terek

Inspiráló és időnként meglepő terek, amelyek stimulálják a kreativitást és a konstruktív megbeszéléseket – és amelyek segítenek átlátni a dolgokat.

KULCSSZAVAK

Egészség és jó közérzet
A mozgás öröme
Kreativitás
Speciális cél
Együttlét
Workshopok és események

ELŐADÓTEREM

Az előadóterem megbeszélésekre és prezentációkra szolgál, és lehet nyitott vagy zárt. Választhat például hagyományos székeket és előadótermi bútorokat, vagy egy sokkal szokatlanabb megoldást padokkal, attól függően, hogyan szeretné használni az előadótermet. Ha az előadótermet szokatlan, informális környezetben helyezi el, például egy étterem vagy kávézó mellett, azzal kreatív tárgyalót hozhat létre, amit többféleképpen ki lehet használni.

ÜVEGHÁZ/TÉLIKERT

A zöld terek és a napfény stimulálja a kreativitást és a jó közérzetet. Az üvegház/télikert workshopokhoz és kreatív megbeszélésekhez egyaránt berendezhető; a nyugodt tér pihenésre és reflekcióra egyaránt lehetőséget kínál.

KÖNYVTÁR

A könyvtár helyet kínál az olvasásra, a koncentrálásra és a ténygyűjtésre. Ez egyértelműen a könyvek és az információs technológia helye. A könyvtár emellett az egyes osztályok dokumentációinak tárolására és megosztására is használható. Berendezésnek ideálisak a puha ülőbútorok és íróasztalok, és a hosszabb munkavégzésre is alkalmas munkaasztalok. Célszerű hangelnyelő anyagokat, bútorokat és dekorációkat alkalmazni.

LABOR

Külön szoba a szakembereknek. A laboratórium olyan funkcionális munkaasztalokkal és irodaszékekkel van felszerelve, amelyek kifejezetten az adott munkára lettek tervezve. A megfelelő hangszigetelés hozzájárul a koncentráláshoz, valamint a nyugodt és csendes munkavégzéshez.

TETŐKERT

A fedett vagy fedetlen tetőkert egyértelmű találkozási pont a személyzet számára, valamint alkalmas ügyféllátogatásokhoz és események rendezéséhez. Kiegészítőként szolgálhat az étterem, a kávézó vagy a kávézó találkahely számára. Felszerelhető munkaasztalokkal és tárgyalókkal, hogy a terasz egyéni munkavégzésre vagy kreatív megbeszélésekre is alkalmas legyen. A sok fénynek és zöldnek köszönhetően az emberek jól érzik itt magukat. 

EDZŐTEREM

A kreativitás és a produktivitás szempontjából fontos a mozgás. Ha az iroda egyik nyitott terét felszereli edzőberendezésekkel, akkor lehetőség nyílik a munka közbeni edzésre. Az edzőterem felszerelhető egyensúlyozó deszkákkal, fitness labdálkal, gumiszalagokkal és más egyszerű eszközökkel, amelyekkel egyensúlyozási és nyújtási gyakorlatokat lehet végezni. Egy-két futópaddal pedig lehetőség van munka közben edzeni, vagy sétálós meetinget is tarthat a munkatársaival.

JÁTSZÓSZOBA

Néha azt gondoljuk, hogy most a legjobb valami mást csinálni és hagyni, hogy az agyunk pihenjen egy kicsit. A ping-pong asztallal, biliárdasztallal vagy egyéb játékokkal felszerelt játszószoba lehetőséget kínál a kötetlen együttlétre, amely során kreatív ötletek születhetnek. A szoba így felszerelhető különböző fajta székekkel és asztalokkal: puhával, keménnyel, magassal, alacsonnyal, amelyekből könnyen fel lehet kelni és vissza lehet térni a munkához.

Kreatív

Egy inspiráló tér ami innovációra és együttműködésre ösztönöz – egy rugalmas belsőépítészeti koncepció a legújabb technológiával felszerelve  ami támogatja a kreativitást.