Hiszünk a sikeres belsőterekben

Évtizedek óta szállítunk belsőépítészeti megoldásokat, elhivatottan törekedve szolgáltatásunk színvonalának folyamatos javítására. Elköteleztük magunkat amellett, hogy attraktív belsőépítészeti megoldásainkkal hozzájáruljunk ügyfeleink és szervezetük motiváltságához, produktivitásához és elégedettségéhez. Számunkra az enteriőr nem merül ki a bútorokban. Nálunk inkább arról szól, hogy a jó dizájnt komoly szakértelemmel, kreativitással és a hatékonysággal ötvözzük. Továbbá az ergonómiával és a jó közérzettel  kapcsolatos ismereteinket alkalmazva olyan tereket hozunk létre, ahol egy vállalkozás hosszú távon sikeresen működhet, és az emberek jól érzik magukat benne. Végül, de nem utolsósorban a fenntarthatóságról és a felelősségvállalásról is szólnia kell, mint mindennek, amit létrehozunk. A munkánkkal csak akkor végeztünk, ha a felsoroltakat maradéktalanul teljesítettük. A sikerünk nem csupán a miénk, hiszen igazi javulást biztosítunk vele a szervezetek, az emberek és a bolygónk életében.

Így nevezzük mindezt: Successful Interiors.

Iroda

A közérzetet és produktivitást támogató irodák létrehozásakor a munkafolyamatokat és az embereket egyaránt támogató munkakörnyezetet kell kialakítani. A siker titka, hogy minden személyiségtípus igényei teljesüljenek, és hogy a nap során végzett valamennyi tevékenységet támogató tereket hozzunk létre. KINNARPS NEXT OFFICE® koncepciónk kutatást, stratégiát és tanácsadást kínál az ideális iroda megteremtéséhez.

Részletek

Oktatás

Az iskoláknak és a tantermi környezetnek nagy jelentősége van az új ismeretek elsajátítása szempontjából. A megfelelő bútorok és berendezés a formális és informális oktatási terekben egyaránt támogatja a koncentrálást és a jó közérzetet. Ezért fontos vonzó, ergonomikus, rugalmas tereket kialakítani, amelyek motiválják a diákokat és az oktatókat. KINNARPS NEXT EDUCATION® koncepciónk kutatást, stratégiát és iránymutatást kínál az aktív tanulási terek megteremtéséhez.

Részletek

 

Ápolás

A gyógyítási tér olyan környezet, amely a biztonság, ösztönzés és befogadás érzését biztosítja az embernek. Az ilyen környezet a beteg, a személyzet és a hozzátartozók közérzetét egyaránt javítja. KINNARPS NEXT CARE® koncepciónk segít megérteni, a gyógyulást hogyan gyorsítja az ápolási környezet energikus kialakítása. Bemutatjuk a kialakítás mikéntjét és a belsőépítészeti megoldásokkal szemben támasztandó követelményeket.

Részletek

Van olyan téma amiben szakértőink segítségét kérné?

Kérdezze munkatársainkat!

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!