A Kinnarps egy munkahelyi megoldásokat szállító vállalat

A vállalatot 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. A mai napig családi vállalkozásként működik – immár Jarl és Evy gyermekei és unokái vezetik a céget. A Kinnarps munkahelyi megoldásokat kínál irodáknak és közsségi létesítményeknek. A vállalat teljes értékláncának – a nyersanyagoktól a késztermékeken át egészen a berendezett munkahelyig – vezérelve a kiváló minőség és a környezeti hatások csökkentése. A Kinnarps jelenleg a munkahelyi megoldást nyújtó vállalatok egyik legnagyobbja Európában. Közel 40 országban forgalmazza termékeit.

CÉGADATOK

Tevékenység

A Kinnarps belsőépítészeti megoldásokat kínál irodáknak és nyilvános létesítményeknek. A vállalat teljes értékláncának – a nyersanyagoktól a késztermékeken át egészen a berendezett munkahelyig – vezérelve a kiváló minőség és a környezeti hatások csökkentése.

 

Árbevétel

A Kinnarps 4.036 milliárd svéd korona (405 millió euró) éves árbevétellel zárta a 2016-2017-ös pénzügyi évet).

 

értékesítés

A Kinnarps Európa piacvezető irodai megoldásokat szállító vállalata. Közel 40 országban, 200 értékesítési helyen keresztül forgalmazza termékeit.

 

gyártás

 

A Kinnarps összesen 6 gyártóüzemmel rendelkezik Svédországban. A gyártást és az összeszerelést Kinnarpban, Jönköpingben, Skillingarydban, Vinslövben, Tranåsban (2) végzik. A legnagyobb gyár Kinnarpban található.

 

székhely

 

A cégcsoport irányítása és üzemvitele a svédországi Kinnarpban található központból történik.

 

alkalmazottak

A cégcsoport hozzávetőleg 2300 főt foglalkoztat.

 

márkák

 

A Kinnarps csoport a következő márkanevek alatt tervezi, fejleszti és forgalmazza termékeit: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert és MartinStoll. 

cégtörténet

 

A vállalatot 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. 

tulajdonosok

A Kinnarps Jarl és Evy gyermekeinek és unokáinak kizárólagos tulajdonában álló, családi vállalkozás. A tulajdonosok közül néhányan a vállalat irányításában is tevékenyen részt vesznek.

 

TÖBB CÉGADAT ÉRDEKLI?

Lépjen velünk kapcsolatba!

ÉRTÉKEINKBŐL SZÁRMAZNAK A LEGJOBB ÖTLETEINK

Sibylla Jacobsson

"Alapvető értékeink nagyon fontosak számunkra. Üzletvitelünk minden szintjén befolyásolnak minket - a termékfejlesztéstől kezdve egészen addig ahogy együttműködünk az emberekkel. Ezek a szüleimtől Evy-től és Jarltól örökölt értékek és a mai napig hozzájárulnak a cégünk sikeréhez."

Sibylla Jacobsson, Chairman of the Board, Kinnarps Holding AB

 HALADÓ GONDOLKODÁS ÉS KREATIVITÁS

Arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk és meglássuk a lehetőségeket. Kreatívak akarunk lenni, merünk mások lenni, és meg merjük tenni azt is, amit előttünk még senki nem vitt véghez. Hatékonyan dolgozunk, kitartóak vagyunk, és mindig jobb teljesítményre törekszünk

 

FÜGGETLENSÉG ÉS PROFESSZINALIZMUS

Bízunk saját tudásunkban és képességeinkben, és hiszünk a felmerülő lehetőségekben. Úgy végezzük a dolgunkat, hogy büszkék lehetünk hivatásunkra, és törekszünk az önfejlesztésre.

ŐSZINTESÉG ÉS ALÁZAT

Nyílt és őszinte kommunikációra törekszünk, és társadalmi státusztól, pozíciótól függetlenül tisztelettel bánunk minden emberrel. Betartjuk a törvényeket, az előírásokat, és az ígéreteinket is.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS AZ ÖSSZEFÜGGÉSEK FELISMERÉSE

Felelősen végezzük tevékenységünket, takarékoskodunk az erőforrásokkal, és fenntartható módon működünk. A problémák kiváltó okát kezeljük, és megvizsgáljuk, szükség van-e hosszú távú megoldásokra. Felismerjük az összefüggéseket, előre látjuk a következményeket, minden szempontot figyelembe veszünk, értékelünk és törekszünk az egyensúlyra.

Szervezeti felépítés

Menedzsment

A Kinnarps AB menedzsmentje:

 • Robert Petersson
  Robert Petersson,

 • Jenny Hörberg
  Jenny Hörberg, Director Global Range & Design

 • Kjell Strandberg
  Kjell Strandberg, Humán Erőforrás Igazgató

 • Thomas Johannesson
  Thomas Johannesson, MD Materia Group

 • Anders Hermansson
  Anders Hermansson,

 • Joakim Prior
  Joakim Prior, Director Purchasing

 • Nicklas Magnusson
  Nicklas Magnusson, CFO

 • Ann Cederwall
  Ann Cederwall, Director Global Marketing & Communications

Production & Logistics

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A TELJES LÁNCBAN

 

Gyártási és logisztikai rendszerünkben mindig a legmodernebb technológiát alkalmazzuk, így egyetlen termékre vonatkozó rendelést éppolyan hatékonyan, mindenben az ügyfél igényeihez igazodva és a lehető legrövidebb szállítási határidővel tudunk teljesíteni, mint egy több száz munkaállomásból álló, komplett irodabelső összeállítását. Digitális megoldásokkal integráltuk az üzleti folyamat különböző szakaszait, az irodabelsőnek az ügyféllel közösen végzett tervezésétől kezdve a gyártáson át egészen a végfelhasználóknak történő kiszállításig és átadásig Euróba bármely részében, vagy akár azon kívül. Rendelkezünk a szükséges szakértelemmel és kapacitással ahhoz, hogy házon belül megtervezzük az irodabelsőt és az elkészült rendszert átadjuk az ügyfélnek, így teljesíteni tudjuk az ígéretünket, miszerint a folyamat minden szakaszában a legmagasabb minőséget nyújtjuk.

Felelősséget vállalunk az ellátási láncunk minden részéért – a gyártástól egészen addig, amíg a termék megérkezik a vásárlóhoz. Egyetlen ügyfélnél naponta akár száznál is több – és hetente akár 500 – munkaállomást tudunk kiszállítani és telepíteni, és munkatársaink úgy végzik el ezek összeszerelését és beüzemelését, hogy alig okozzanak fennakadást a munkahelyen. Az Európán belüli rendeléseket négy-hat hét alatt teljesítjük, és a világ más részeibe is szállítunk.

Fenntarthatósági politikánk

megelőzés

A megelőzés a nem kívánt hatásokra, kockázatokra és magatartásra történő felkészülést és ezek megelőzését jelenti, úgy, hogy minden esetben a probléma kiváltó okát kezeljük.

 

kommunikáció

Közlékenyek vagyunk, nyílt és folyamatos párbeszédet folytatunk a vállalaton belül és a külvilággal a vállalatunk fenntarthatósági programjáról és ennek teljesüléséről.

felelősség

A Kinnarps csoport alkalmazásában álló vezetők és minden alkalmazott köteles betartani ezt a politikát és minden egyéb irányelvet, jogszabályt, eljárást és vállalati szabályzatot.

kompetens

Gyarapítjuk és fejlesztjük kompetenciánkat annak érdekében, hogy biztosítsuk a vállalati politika betartását, teljesítsük a kitűzött célokat, és alkalmazzuk, ill. továbbfejlesszük eljárásainkat.

INNOVATív

Az előremutató gondolkodás és az innováció annyit jelent, hogy merünk mások lenni, és meg merjük tenni azt is, amit előttünk még senki nem vitt véghez.

 

NÉHÁNY KÖRNYEZETVÉDELMI MINŐSÍTÉSÜNK ÉS CÍMKÉK

Kérje segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keres? Személyre szabott megoldást szeretne? Vagy egyszerűen csak többet kíván megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá munkakörnyezetét? Lépjen velünk kapcsolatba!