Vállalati információk

+1,700

DOLGOZÓJA VAN A KINNARPS CSOPORTNAK

+250

ÉRTÉKESÍTÉSI PONT

+40

ORSZÁGBAN MŰKÖDÜNK

+4.50

MILLIÁRD SEK ÉVES FORGALOM 2022–23-BAN

Gyártóegységeink

A Kinnarpsnak hat gyártóüzeme van Svédországban. A gyártás és összeszerelés Kinnarpban, Jönköpingben, Skillingarydben, Vinslövben és Tranåsban (2) történik. A legnagyobb létesítmény Kinnarpban található.

Kék teherautó koncepciónk

Teljes ellátási láncunkért felelősséget vállalunk – a gyártástól a szállításig. Ügyfelenként több mint napi száz munkaállomást tudunk leszállítani és telepíteni. Európai megrendeléseinket négy-hat hét alatt teljesítjük. Ugyanakkor a világ minden részére szállítunk. A jólét és a jó közérzet megteremtésére szolgáló munkaállomás-megoldásokat szállítunk – mindennap 24 teli konténer hagyja el gyárainkat. Hagyományos csomagolás helyett filccel és kartonnal védjük bútorainkat. A filcet és a kartont visszaszállítjuk a gyárba, és újból felhasználjuk őket. Ily módon konténerenként 270 kg-nyi csomagolóanyagot takarítunk meg. A szállítási útvonalakat a gyártással kapcsolatban álló korszerű útvonaltervező rendszerrel optimalizáljuk. Környezeti hatásunk csökkentése érdekében modern, környezetbarát járműflottába ruháztunk be. Minden teherautón a Kinnarps rakodómunkásai dolgoznak. Kiszállításkor ők viszik a bútorokat a rendeltetési helyükre, csomagolják ki és szerelik össze őket. A cél, hogy a bútor gyorsan és hatékonyan a helyére kerüljön az ügyfélnél, és a művelet minél kevesebb fennakadást okozzon.

Legkiválóbb ötleteink az értékeinkre épülnek

„Fontosak számunkra alapértékeink, amelyek számos szinten, a termékek fejlesztésétől egészen az emberekkel való együttműködésig jótékony hatással vannak vállalkozásunkra. Ezek az értékek jelentik a szüleimtől, Evy és Jarl Anderssontól kapott közvetlen örökséget, amely hozzájárul cégünk sikeréhez.”

 

Sibylla Jacobsson, a Kinnarps Holding AB igazgatótanácsának elnöke

ELŐRETEKINTŐ SZELLEM ÉS KREATIVITÁS

Arra törekszünk, hogy elősegítsük a fejlődést, és mindig felismerjük a kínálkozó lehetőségeket. Célunk, hogy kreatívak legyünk, merjünk különbözni másoktól és olyat tenni, amit senki más. Munkánkat hatékonyan és állhatatosan végezzük, törekedve az egyre jobb minőségre.

FÜGGETLENSÉG ÉS PROFESSZIONALITÁS

Megbízunk saját tudásunkban és szakértelmünkben, és hiszünk benne, hogy a lehetőségek megmutatkoznak. Munkánkat úgy végezzük, hogy erre büszkék lehessünk, és törekszünk a személyes fejlődésre.

TISZTESSÉG ÉS ALÁZAT

Arra törekszünk, hogy a kommunikáció során mindig nyitottak és tisztességesek legyünk, és viselkedésünkkel mindenkinek megadjuk a tiszteletet, függetlenül az illető rangjától és pozíciójától. A törvényeket, előírásokat és ígéreteinket betartjuk.

FELELŐSSÉG ÉS AZ ÖSSZEFÜGGÉSEK MEGÉRTÉSE

Felelős hozzáállásra törekszünk, hogy takarékosan bánjunk az erőforrásokkal, és fenntartható módon végezzük tevékenységünket. Megismerkedünk a problémák forrásával, és a hosszú távú megoldások érdekében felderítjük a valós igényeket. Megértjük az összefüggéseket, előre látjuk a következményeket, minden szempontot figyelembe veszünk, értékelünk és mérlegelünk.

A cég adatai

Tevékenység

A Kinnarps belső munkaállomás-megoldásokat szállít irodák és nyilvános létesítmények számára. A teljes láncot – a nyersanyagtól a kész munkaállomás-megoldásokig – a kiváló minőség és a csekély környezeti hatás jellemzi.

 

Árbevétel

A Kinnarps 4,50 milliárd SEK (400 M EUR) éves forgalommal zárta a 2022–23-as pénzügyi évet.

 

értékesítés

A Kinnarps mint Európa egyik legnagyobb munkaállomás-megoldásokat forgalmazó szállítója körülbelül 40 országban, 250 értékesítési ponton fejt ki értékesítési tevékenységet.

 

gyártás

A Kinnarpsnak hat gyártóüzeme van Svédországban. A gyártás és összeszerelés Kinnarpban, Jönköpingben, Skillingarydben, Vinslövben és Tranåsban történik. A legnagyobb létesítmény Kinnarpban található.

 

székhely

A vállalatcsoport vezetésének és tevékenységének központja a svédországi Kinnarpban található.

 

DOLGOZÓK

A Csoportnak mintegy 1700 dolgozója van.

 

VÉDJEGYEK

A Kinnarps Csoport a következő védjegyekkel végzi dizájn-, fejlesztési és értékesítési tevékenységét: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert és MartinStoll.

 

cégtörténet

A Kinnarps céget 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson.

 

TULAJDONOS

A teljes egészében családi tulajdonban lévő Kinnarps jelenlegi tulajdonosai Jarl és Evy gyermekei és unokái. A tulajdonosok közül többen a cég aktív munkatársai.

 

A szervezet

Kinnarps AB

A Kinnarps AB számos központi vállalati osztállyal rendelkezik, amelyek az egész Csoportra kiterjedő funkciókat, koordinációt, irányítást és ellenőrzést végeznek. Ezek az osztályok emellett támogatást nyújtanak a szervezet egyéb egységeinek azok illetőségi körén belül. A Kinnarps AB viseli a kereskedelmi és a termékfejlesztési felelősséget a Csoport termékmárkáiért: a Kinnarps, a Drabert és a MartinStoll márkáért. A Kinnarps AB felel a Materia Csoportért.

A Materia Csoport felel a Materia, a Skandiform és az NC Nordic Care márkáért

A Kinnarps AB felel a felelősségteljes termelésért a kinnarpi, jönköpingi és skillingarydi gyártóegységben. A funkciók – ideértve a beszerzést, a logisztikát, a termelést és a műszaki tervezést – összehangolása maximális hatékonyságot biztosít.

Értékesítési leányvállalatok

A Kinnarpsnak világszerte számos értékesítési vállalata van. Mindegyik ilyen vállalat élén az ügyvezető igazgató áll egy nemzeti csapattal és egyéb erőforrásokkal, amelyek az értékesítési tevékenység hatékony végzését segítik. Ezek a vállalatok kereskedelmi felelősséget viselnek régiójukban.

Ügynökök

A Kinnarps független szerződéses ügynökökből álló hálózatot tart fenn. Az ügynökök feladata a Kinnarps belső munkaállomás-megoldásainak értékesítése. A Kinnarpsnak mintegy 200 értékesítőhelye működik világszerte.

Menedzsment

A Kinnarps AB menedzsmentje:

 • Robert Petersson
  Robert Petersson, CEO

 • Jenny Hörberg
  Jenny Hörberg, Director Global Range & Design, MD Materia Group

 • Anders Hermansson
  Anders Hermansson, COO

 • Joakim Prior
  Joakim Prior, Director Purchasing

 • Nicklas Magnusson
  Nicklas Magnusson, CFO

 • Ann Cederwall
  Ann Cederwall, Director Global Marketing & Communications

 • Dan Molander
  Dan Molander, Director Sales

 • Sofia Modée
  Sofia Modée, Director Human Resources

Több cégadat érdekli?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérd segítségünket!
Az első lépéstől az utolsóig.

Egy meghatározott terméket keresel? Személyre szabott megoldást szeretnél? Vagy egyszerűen csak jó lenne többet megtudni arról, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a munkakörnyezetedet? Lépj velünk kapcsolatba!