A körkörösség ugyanis nem jelent automatikusan fenntarthatóságot. A valódi körkörösség tényleges fenntarthatóságot igényel. Mi a Kinnarpsnál hiszünk a fenntartható körkörös gazdálkodásban. Fontos, hogy olyan belsőépítészeti megoldásokat és bútorokat alkossunk amik időtállóak. Ez egyaránt szól arról, hogy tudatos döntéseket hozunk, rugalmas megoldásokat alkotunk és magas minőségű dolgokat választunk. Ennek köszönhetően növelhető a szervezeten belüli well-being és a hatékonyság amellet, hogy megkíméltük a természeti erőforrásokat és megteremtettük az alacsony életciklus költség feltételeit.


A változás megteremtésének könnyűnek kell lennie.

Ezt a három dolgot érdemes megfontolni
ha fenntartható belsőépítészetet szeretnénk

 

HU-Tre cirklar med rubriker-WEBB.png

HU-Tre cirklar med rubriker-WEBB2.png

HU-Tre cirklar med rubriker-WEBB3.png

A változás a megértéssel kezdődik

1. HOZZ TUDATOS DÖNTÉSEKET

 

Szánj időt arra, hogy a projekt elején mindent alaposan végiggondolj. A valódi igényeken alapuló belsőépítészeti megoldás mindig többet ér; a mindennapi feladatok, a jó közérzet és az általános teljesítmény szempontjából egyaránt. Tudatos döntésekkel nemcsak a szervezet hatékonyságát javíthatjuk, de a természeti erőforrások megőrzéséhez is hozzájárulhatunk. Kezdd azzal, hogy megismerkedsz a szervezet víziójával és munkamódszerével, majd gondold végig a saját igényeid.

A megoldásnak minden tekintetben, környezeti, gazdasági és ergonómiai szempontból egyaránt fenntarthatónak kell lennie. Ehhez nyújtunk segítséget a munkatérelemzéssel, ami az ismeretek és adatok gyűjtésének legjobb módja a belsőépítészeti tervezéskor. A gondos előkészítés és biztos alapok a siker kulcsai, ami lehetővé teszi, hogy az emberek és a környezet számára is valódi változást érjünk el.

Csak a változás állandó

2. HOZZ LÉTRE RUGALMAS MEGOLDÁSOKAT

 

Bármilyen furcsán hangzik is, a stabilitás kulcsa a rugalmasság. Ha valóban fenntartható és körkörös megoldást szeretnénk, akkor a bútoroknak és a beltérnek is rugalmasnak, modulárisnak és többfunkciósnak kell lennie. A legaktuálisabb problémák éppoly fontosak, mint a jövőbeli igények. Olyan dolgok, mint az új igények, követelmények és szabályok, nem indokolhatják a bútorok lecserélését. A folyamatosan változó világban elengedhetetlen az új szituációkra való fókuszálás és alkalmazkodóképesség.

A lényeg, hogy a rugalmas tér többféle tevékenységnek, munkamódszernek, embernek feleljen meg. Végezetül pedig a belsőépítészeti megoldások módosításának, megváltoztatásának lehetősége ugyancsak a rugalmasságra épül. Előfordulhat, hogy változtatni kell az eredeti útiterven, de a végén pontosan a kitűzött célba érsz majd. Ezt garantáljuk.

A változás a részletekben rejlik

3. VÁLASZD A KIVÁLÓ MINŐSÉGET

 

Számunkra a kiváló minőség annyit tesz, hogy a legapróbb részletekre is ügyelünk, és intenzív, hosszú távú használatra alkalmas, tartós termékeket tervezünk. Termékeinket úgy alakítjuk ki, hogy lehetővé tegyék a javítást, a tisztítást és a modernizálást, így meghosszabbítható az amúgy is hosszú élettartamuk. Emellett pedig fenntartható anyagokat használunk. A megfelelő anyagok és színek helyes alkalmazása esetén termékeink a szükséges módon támogatják a tér funkcióját.

A kiváló minőséget első kézből kell megtapasztalni. Ráadásul az menet közben gondosan kontrollálható és tökéletesíthető. Biztosítunk afelől, hogy a Kinnarps megfelel a magas szintű ipari szabványoknak, sőt túlteljesíti azokat – az anyagoktól és a gyártástól kezdve, a tanúsítványokon és a szállításon át egészen a tényleges használatig. Egyszerűbben fogalmazva, a kiváló minőség jó befektetés, amely alacsony életciklus-költséget biztosít.

A termék, ami megtartja ígéretét

A fenntarthatóság és a körkörösség korunk egyik fő témája, mi azonban már 1942 óta ezt az utat járjuk. Abban az időben persze még nem ezeket a szavakat használtuk, de ez a megközelítés már akkor is a DNS-ünk része volt. Hosszú távra terveztük, hogy generációk számára biztosítsunk vonzó, minőségi bútorokat és megoldásokat. Ezért továbbra is olyan, funkcionális és vonzó belső tereket hozunk létre, amelyek lehetővé teszik, hogy az emberek jól érezzék magukat, és tökéletesen kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket. Egyszersmind mindig tiszteletben tartjuk a természetet és annak értékes erőforrásait. Az eredményt pedig olyan bútorok jelentik, amelyek szerethetők, jól használhatók, könnyen tisztíthatók, újrakárpitozhatók, modernizálhatók és újrahasznosíthatók. Ha megfogadod tanácsainkat, biztos lehetsz benne, hogy belsőépítészeti megoldásod az első pillanattól kezdve sikeres lesz, és a jövő követelményeinek megfelelően továbbfejleszthető. A Kinnarps valódi változást hoz neked, a szervezeted és a környezet számára.

Szolgáltatásaink a fenntartható és körkörös jövőért

MUNKATÉRELEMZÉSEK

Munkatérelemzésünk segítségével felmérjük és meghatározzuk az új munkakörnyezettel kapcsolatos igényeket legyen szó akár irodáról, oktatási- vagy egészségügyi intézményről.

FENNTARTHATÓ SZÁLLÍTÁS

Újrafelhasználható csomagolóanyagokat használunk, és teljes felelősséget vállalunk az elképzelésednek megfelelő összeszerelésért és megvalósításért.

KÖLTÖZTETÉS ÉS ÁTHELYEZÉS

Akár a létesítményén belül lesznek áthelyezve a bútorok, akár új címre lesznek költöztetve, számíthatsz a segítségünkre.

HOLISZTIKUS ERGONÓMIA

Előadásaink és workshopjaink révén új ismereteket szerezhetsz a fenntartható és sikeres munkakörnyezetről.

LELTÁR ÉS AKCIÓTERV

Legyen átfogó képed a teljes belsőépítészetről, annak értékéről, és ismerd meg, hogyan lehet a legjobban karbantartani, frissíteni, elhelyezni és optimálisan kihasználni a funkcióit a jelenlegi és jövőbeli igényeinek megfelelően.

KÖRKÖRÖS ONLINE VÁSÁRLÁS

A Kinnarps Online Store-ban új és felújított minőségi bútorokat is vásárolhat.

HELYSZÍNI BÚTORSZERVIZ

A bútorok modernizálását és felújítását akár az adott létesítményében vagy speciális felszereléssel rendelkező szervizjárművünkben is el tudjuk végezni.

BÚTORTISZTÍTÁS

A bútorok tisztán tartása alapvető fontosságú a vonzó munkahely fenntartásához. A bútorok tisztításával az élettartamuk is meghosszabbodik.

 

FELÚJÍTÁS ÉS MODERNIZÁLÁS

A bútorok teljes élettartalmát életet lehet a bútorokba, meghosszabbítva a teljes élettartamukat. Az új színek és a modernizálás révén újként veheti használatba meglévő bútorait.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Segítünk azoknak régi bútoroknak az környezettudatos újrahasznosításában, amik elérték maximális élettartalmukat.

 

A szolgáltatások különböző piacokon eltérőek lehetnek. További információkért fordulj legközelebbi képviseletünkhöz.