Erre vágynak a hazai munkavállalók

„A Te irodád” felmérést három cég, a Kinnarps, az SSC Heroes és a KYAT Group hívta életre, hogy végre lerántsák a leplet az irodai dolgozók valós igényeiről. A hazai körülményeket reflektorfénybe állító kutatás eredményeit összefoglaltuk egy ingyenesen letölthető tanulmányba, melyből többek között az is kiderül, hogy a jó fizetés ma már alapkövetelmény, de elsősorban nem ez motiválja a munkavállalókat.FELMÉRÉS

A kérdőívet több mint 1000 fő töltötte ki nagyon vegyes iparági háttérrel, gyakorlatilag a szellemi munkaerőpiac összes szegmensét lefedve. Életkor vonatkozásában a legmarkánsabb csoportot az 1980 és 1984 között születettek alkották, de az X, az Y és a Z generáció tagjai mind szép számban vettek részt a felmérésben. Hat vizsgált faktor alapján több kérdéskört világított meg a kutatás, a vállalat értékelésétől kezdve a lojalitáson és a közvetlen irodai környezeten át, egészen a környezettudatosságig.

ERDEMÉNYEK

A legfontosabb eredményeket összefoglaló tanulmányból számos eddig nem vizsgált kérdésre kaptunk választ. Többek között arra, hogy:

  • Mik a legfontosabb vállalati értékek a munkavállalók számára? 
  • Mennyire erős ösztönző a magasabb juttatás?
  • Mitől érzi jól magát egy munkavállaló az irodatérben? 
  • Általános elvárás-e a dolgozók számára a fenntartható vállalati működés?
  • Hogyan változott a karrier fogalma az utóbbi évtizedben?
  • Mennyire ösztönözni az elköteleződést a jó közeg és a csapatszellem?

TÖLTSE LE!

Ha kíváncsi a felmérésből készült teljes tanulmányra, adja meg e-mail címét, és töltse le ingyenesen.
Adatkezelési tájékoztatónkat itt érheti el.