Díjeső az Év Irodája gálán

Tegnap kihirdették az irodapiac egyik legrangosabb elismerésének számító
„Az Év irodája” verseny győzteseit.Összesen 190 pályázat érkezett be, amelyeket 16 kategóriába sorolva díjazott a szakmai zsűri és a nagyközönség. 4 olyan pályázat volt a nyertesek között amely kapcsolódik a Kinnarps csapatának munkájához.

Az év közösségi tere díjat az AGORA konténerirodája nyerte, az év irodája a kisvállalati kategóriában a világvezető iGaming cég a Betsson Group irodája lett, az év tervezett kereskedelmi ingatlan projektje díjat a HB Reavis által fejlesztett az AGORA Budapest kapta valamint az év ingatlan tanácsadó cége díjat régi ügyfelünk és együttműködő partnerünk a CBRE nyerte.

 

„Idén is sok olyan pályázó volt, akik a Kinnarps megoldásait választották az irodatereik kialakításához. Már önmagában ez is nagy öröm számunkra, annak a jele, hogy az ott dolgozó kollégák jól érzik magukat és büszkék irodájukra. Ráadásul 4 győztes projektnél is érdekeltek voltunk! Ezek az elismerések tükrözik azt a rengeteg munkát, amelyet az irodaterekbe fektetünk és jó érzés egy szakmai közegben megünnepelni partnereink és a csapatom munkáját egyaránt.” – foglalta össze az este sikerét Soltész Tibeirus a Kinnarps ügyvezető igazgatója.

, Ügyvezető Igazgató Kinnarps Hungary Kft.