Idén karácsonykor egy gyermekjogi szervezetnek adományozunk

2019 karácsonyi ajándéka:

A SAVE the CHILDREN szervezet TÁMOGATÁSA

Ebben az évben a Kinnarps karácsonyi ajándék gyanánt a rászoruló gyerekek segítéséért, és a gyermekek jogainak védelméért adományoz egy nemzetközi szervezet javára.

 

 

 

 

Az utóbbi években úgy határoztunk, hogy a karácsonyi ajándékra szánt összeget inkább jótékonysági célra fordítjuk.

Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy a Save the Children nemzetközi szervezetet támogatjuk, akik a nehézsorsú gyerekek támogatását tűzték ki célul.
A Save the Children egy globális gyermekjogi szervezet, amely több mint 120 országban működik, és a gyerekek biztonságos felnőtté válásáért küzdenek.
Úgy döntöttünk, hogy a szervezet társadalmi fenntarthatósági partnereként az oktatás biztosítását támogatjuk, hiszen manapság több millió gyermeknek nincs lehetősége arra, hogy iskolába járjon és írni-olvasni vagy számolni tanuljon.   

A Save the Children szervezet törekvései megegyeznek a Kinnaprs társadalmi fenntarthatósággal kapcsolatos elveivel, és az ENSZ 2030-as célkitűzésével is összhangban állnak, mely a fenntartható fejlődési célok között a szegénység felszámolását és a minőségi oktatást is kiemelt pontként kezeli.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a Save the Children fenntarthatósági partnereként támogathatjuk munkájukat abban, hogy minden gyermeknek lehetőséget biztosítsunk a tanulásra, fejlődésre, valamint a jobb és biztonságosabb felnőtt korra. Együtt több gyermeknek adhatunk esélyt! CSR programunkban minden olyan kezdeményezést ösztönözünk, ami biztosítja, hogy valamennyi gyermek megkapja a szükséges támogatást az iskola megkezdéséhez, az olvasni és írni tanuláshoz, és hogy az iskola olyan hely legyen, ahol a gyermekek biztonságban és örömteli környezetben lehetnek."

Johanna Ljunggren, Sustainability Manager

További informácóért látogasson el a szervezet honlapjára: savethechildren.net