COVID 19 SZÁLLÍTÁSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI TERVEZET

Svédország, Kinnarp, 2020.03.20

 

Kedves Partnereink és Vásárlóink! 

Ügyfeleink és dolgozóink biztonsága, valamint a róluk való gondoskodás első számú prioritás most a Kinnarpsnál. Jelenleg naponta kell alkalmazkodnunk nekünk és az egész világnak a COVID-19 (koronavírus) okozta óriási egészségügyi kihívás kezeléséhez. Figyelembe vesszük a szakértői véleményeket, és gondosan követjük az Egészségügyi Világszervezet (WHO) javaslatait és irányelveit alkalmazottaink és látogatóink vonatkozásában is, minden létesítményünkben és bemutatótermünkben.

A jelenlegi helyzetben a svédországi gyárainkban a gyártás a tervek szerint zajlik. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzés alatt tartjuk, és szigorúan betartjuk a jelenlegi egészségügyi és biztonsági javaslatokat. Szállítmányaink a tervek szerint egész Európában célba érnek, és biztonságosan, megszakítás nélkül tudunk szállítani. Szerelőink minden szükséges óvintézkedést megtesznek az ügyfelek biztonsága érdekében.

Célunk, hogy továbbra is fenntartható belsőépítészeti megoldásainkat szállítsunk ügyfeleinknek. Noha a jelenlegi helyzet minden vállalat számára nehéz, a munkahelyek bezárásával lehetőség nyílhat a bútorok zavartalan szállítására és összeszerelésére, anélkül, hogy a napi munkafolyamatokat megzavarná.

Mivel a helyzet világszerte folyamatosan változik, értesíteni fogjuk Önt a továbbiakban is a megtett óvintézkedésekről.

Kérjük vigyázzon magára, vigyázzanak egymásra és bármilyen felmerülő kérdés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

A helyi Kinnarps irodát és bemutatótermet itt találja meg.

Bemutatótermünket jelenleg csak telefonos egyeztetést követően tudja meglátogatni.