A COLLECTION S székcsalád elnyerte a 2018-as Német Formatervezési Díjat

A Kinnarps Collection S elnevezésű vezetői székcsaládja elnyerte a 2018-as Német Formatervezési Díjat. A díjat olyan termékeknek ítélik oda, amelyek innovatív módon járulnak hozzá a német és nemzetközi formatervezés világához.

– Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy Collection S székcsaládunkért elnyertük az igen tekintélyes Német Formatervezési Díjat. A Collection S vezető székcsaládunk, a MartinStoll prémium márkája, amely a legtöbb vezetői környezetbe jól illeszkedő, megbízható megoldást kínál. Köszönjük a neves tagokból álló zsürinek, hogy elismerte formatervezői munkánkat, amelynek során a design, a kényelem és a csúcsminőség ötvözésére törekedtünk, mondja Elisabeth Slunge, a Kinnarps Global Range & Communications igazgatónője.

 

– A márka legjobb hagyományait megtestesítő Collection S székcsalád munkaszékekből, tárgyalószékekből és társalgószékekből áll, amelyek különböző funkcionális jellemzőkkel, de egyformán kiváló minőséget és egységes formatervezési stílust képviselnek. A székcsaládot átgondolt anyagválasztás és magas színvonalú szaktudás jellemzi, amely jól illik a vezetői környezetekbe, folytatja  Martin Rau, a MartinStoll márka nemzetközi termékmenedzsere.

 

 – A MartinStoll márka Collection S székcsaládját a kifinomult teljesítmény, tökéletesen ergonomikus funkció, kiváló minőség és tartósság jellemzi. A hagyomány és a szaktudás ötvöződik a modern könnyedséggel és a szoborszerű dizájnnal.A termékcsaládot arra terveztük, hogy ideálisan illeszkedjen a fejlett, modern irodai élethez, magyarázzák a Collection S alkotói,Michael Lammel és Markus Heller, a NOA Intelligent Design tervezői.

A Német Formatervezési Díjról

A NÉMET FORMATERVEZÉSI TANÁCS LEGRANGOSABB DÍJA

A Német Formatervezési Díj a Német Formatervezési Tanács legrangosabb nemzetközi díja. Célja egyedülálló formatervezési trendek felfedezése, bemutatása és elismerése. Ezért minden évben olyan csúcsminőségű pályaműveket jutalmaznak termék és kommunikáció kategóriában, amelyek mindegyike a maga módján úttörő jellegű a nemzetközi formatervezés világában. A 2012-ben indult Német Formatervezési Díj a világ legtekintélyesebb formatervezési versenyeinek egyike, amely szakmai körökön kívül is nagy megbecsülésnek örvend. http://www.german-design-award.com/

 

A MartinStoll márkáról

MARTINSTOLL – A TELJES KÖRŰ MEGOLDÁSOK PRÉMIUM MÁRKÁJA

A MartinStoll időtlen és elegáns vezetői és tárgyalóbútorokat biztosít. Egyéni igényekhez szabott, magas szintű szaktudással megalkotott, felső kategóriás kivitelezésű megoldásokat kínál. A minőséget középpontba helyezve, az egyén szem előtt tartásával és minden apró részletre figyelve, a Kinnarps MartinStoll márkája exkluzív megoldásokat biztosít. Vezetői bútorok azoknak, akik értékelik a formatervezést és szenvedélyesen érdeklődnek a szaktudás, a hagyomány és az esztétikum iránt. Egy prémium termékcsalád teljeskörű megoldásokkal egyéni munkahelyekhez, tárgyalókba, társalgókba és recepciós helyiségekbe. Mindez fenntartható, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagokkal, amelyek a legjobb lehetőségekkel inspirálják Önt.

 

A Kinnarps-ról

A KINNARPS MUNKAHELYI TEREKRE KÍNÁL MEGOLDÁSOKAT.

A Kinnarpst 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. Napjainkban is kizárólagos családi tulajdonú vállalat, amelyet Jarl és Evy gyermekei és unokái irányítanak. A Kinnarps irodák és közintézmények részére kínál belsőépítészeti megoldásokat. A nyersanyagoktól a kész munkahelyi megoldásokig a teljes értékláncra jellemző a kiváló minőség és az alacsony környezetterhelés. A Kinnarps jelenleg az egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldásokat szállító vállalat Európában. Termékei mintegy 40 országban kaphatóak és a csoport forgalma a 2014-2015-ös üzleti évben elérte a 3,8 millió svéd koronát.

 

Kérdése van?  
További tájékoztatásért, kérjük, forduljon kapcsolattartónkhoz:
Jessica Candemar, Press contact, Kinnarps AB
+46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se