A SPACE is elnyerte a 2018-as Német Design díjat

A Kinnarps SPACE tárolóbútora, mely egy kifejezetten a ma és a holnap munkavégzéséhez tervezett koncepció, a 2018-as Német Design Díj egyik győztese lett. A díjat olyan termékeknek ítélik oda, amelyek innovatív módon járulnak hozzá a német és nemzetközi formatervezés világához.

Végtelen variációs lehetőségek

  – Ez nagyon jó hír, mondta Elisabeth Slunge, a Kinnarps Global Range & Communications igazgatónője. Igazán büszkék vagyunk, hogy elnyertük ezt a nagyon tekintélyes díjat és köszönjük a zsürinek, hogy a SPACE díjazásával elismerte formatervezési munkánkat. Ezt a tárolóbútor-koncepciót arra tervezték és fejlesztették ki, hogy a ma és a holnap irodai életének természetes része legyen, korlátlan lehetőségeket biztosítva ezzel.

Elisabeth Slunge

A SPACE bútorkoncepciót Stefan Brodbeck (Brodbeck Design) tervezte a ma és a holnap munkavégzéséhez, értekezleteihez és tárolásához. A termékcsalád nagyszámú tárolómodulon alapul, amelyek a kívánt funkcionalitástól és megjelenéstől függően összekapcsolhatók és kombinálhatók egymással. A rendszer rugalmassága teret biztosít a koncentráláshoz és a megbeszélésekhez csakúgy, mint a csoportos és magánjellegű tevékenységekhez.

 

– A designnak köszönhetően megkülönböztetünk és orientálódunk. Ez érvényes a SPACE tárolórendszerre is, amely izgalmas jellemzőket és lehetőségeket kínál funkcionális, ugyanakkor érzelmeket hordozó és inspiráló irodai térmegoldások kialakításához, magyarázza a SPACE tervezője, Stefan Brodbeck, Brodbeck Design.

 

A Német Formatervezési Díjról
A NÉMET FORMATERVEZÉSI TANÁCS LEGRANGOSABB DÍJA

A Német Formatervezési Díj a Német Formatervezési Tanács legrangosabb nemzetközi díja. Célja egyedülálló formatervezési trendek felfedezése, bemutatása és elismerése. Ezért minden évben olyan csúcsminőségű pályaműveket jutalmaznak termék és kommunikáció kategóriában, amelyek mindegyike a maga módján úttörő jellegű a nemzetközi formatervezés világában. A 2012-ben indult Német Formatervezési Díj a világ legtekintélyesebb formatervezési versenyeinek egyike, amely szakmai körökön kívül is nagy megbecsülésnek örvend. http://www.german-design-award.com/

 

A Kinnarps-ról 
A KINNARPS MUNKAHELYI TEREKRE KÍNÁL MEGOLDÁSOKAT


A Kinnarpst 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. Napjainkban is kizárólagos családi tulajdonú vállalat, amelyet Jarl és Evy gyermekei és unokái irányítanak. A Kinnarps irodák és közintézmények részére kínál belsőépítészeti megoldásokat. A nyersanyagoktól a kész munkahelyi megoldásokig a teljes értékláncra jellemző a kiváló minőség és az alacsony környezetterhelés. A Kinnarps jelenleg az egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldásokat szállító vállalat Európában. Termékei mintegy 40 országban kaphatóak és a csoport forgalma a 2014-2015-ös üzleti évben elérte a 3,8 millió svéd koronát.

 

KÉRDÉSE VAN?  


További tájékoztatásért, kérjük, forduljon kapcsolattartónkhoz:
Jessica Candemar, Press contact, Kinnarps AB
+46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se

Learn more about Space

Letöltések