Ezek voltak kedvenc termékeink a 2017-es SFF újdonságai közül

A Kinnarps is számos bútorral debütált a Stockholmi Design héten. Most megmutatjuk, hogy a sok újdonság közül, szerintünk mik a legizgalmasabb darabok.
A közösségi és kreatív terek bútorainak megálmodója, a Materia is a kiállításra tartogatta az idei év újdonságait: Megérkezett a MySpace és a Mr T!

My Place - Egy asztal, mely önmagában testesíti meg a tevékenység alapú munkavégzés minden elemét. Nem kell többé választani a közösséghez tartozás és az önálló munkavégzés között. Különleges paraván megoldásával tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy akár egy közös térben is saját kis magánszférát teremtsünk.

A minimál stílusú Kaloo bárszékekkel kiegészítve pedig tökéletes hot desk szigetek alakíthatóak ki belőlük.

MR T - A SFF talán legdizájnosabb elemét is a Materia mutatta be. Álljon egyedül, vagy csoportosan, a megannyi Mr T különböző magasságokban garantáltan magára vonja mindenki figyelmét.

A skandináv életérzést megtestesítő Skandiform ezúttal is a természetes anyagokat részesítette előnyben: Deep Forest by Nina Jobs, deciBel by Ruud Ekstrand, Isa by Louise Hederström, 

A csend, mely az erdő mélyén vesz körbe minket. Ezt nyújtja az akusztikus panelek legújabb generációja, a Deep Forest by Nina Jobs.

DECIBEL by Ruud Ekstrand - Egy klasszikus rakásolható szék, kifejezetten közösségi terekhez tervezve, mely speciális hangelnyelő képességének köszönhetően tökéletes akusztikai környezetet biztosít.

Bemutatkozik az ISA by Louise Hederström, egy szándékosan túlméretezett szófa, melynek minden egyes centimétere pihenésre csábít. Üljön le, lazítson és tartson egy kis szünetet.

A Götessons újdonsága magáért beszél - a The Rising

Götessons - The Rising Egy térelválasztó szabadon állítható magassággal, hogy egy klasszikus asztali környezetet is könnyen átalakíthatóvá varázsoljon.