A Fields a munkanap bármely tevékenységéhez kiváló

A Kinnarps legújabb bútorcsaládja a Fields, amelyet a stockholmi bútorvásáron mutattak be már a világ valamennyi értékesítési pontján elérhető. Az új moduláris rendszer nagyon népszerű fogadtatásnak örvend - mivel a kanapék, asztalok, paravánok és fotelek variációjával tökéletes eszköze az aktivitás alapú irodáknak.

Tervezte Olle Gyllang

A Fields termékeket a svéd tervező, Olle Gyllang, a stockholmi Propeller Design AB munkatársa álmodta meg. A híres tervezőiroda széleskörű tapasztalattal rendelkezik a terméktervezés, ipari design és stratégiai design terén.

A Fields termékcsaládot Olle Gyllang a Kinnarps-al együtt alkotta meg.   Ez a bútorcsalád számos variációs lehetőséget kínál, segítségével könnyedén kialakíthatók olyan helyek, ahol különböző tevékenységek végezhetők a munkanap során.  Tökéletes megoldás tevékenység alapú munkakörnyezetbe. A különböző anyagok, színeknek és kiegészítők széles választékának köszönhetően könnyedén egyedi igényekre szabható.

 

 

"A Fields alapkoncepciója egy moduláris és rugalmas rendszer amelyben a funkciók és az egyes alkotórések a terek és a munkafolyamatok alapján kombinálhatók. Olyan egységeket és opciókat alkottunk, amelyekkel az építészek is könnyedén dolgozhatnak amikor funkcionális tereken dolgoznak."

Az széleskörű Fields termékcsalád számos különböző tér kialakítását teszi lehetővé: megbeszélésekre alkalmas szigetek, szoba a szobában megoldások, kreatív terek és egyéni munkaterek.  Fotelek, kanapék és paravánok izgalmas kiegészítőkkel és okos meglodásokkal kombinálva kreatív, jól átgondolt és holisztikus teret alkotnak. A Fields összehozza a közösségi és a privát tereket, elmossa a határokat a megbeszélésre alkalmas területek és az egéyni munkavégzés között ugyanakkor összekapcsolja az egyént a csapattal, valamint mindenki számára lehetővé teszi, hogy megtalálja a heylyét és jól érezze magát a munkakörnyezetében.

 

 

További információkért foruljon kollégánkhoz: 

Anna-Karin Halvardsson, International Product Manager - 3rd Space, Kinnarps AB,
anna-karin.halvardsson@kinnarps.se, tel. +46 (0)370 375 590.