Kinnarps KREA Meetup 2022

A KREA enteriőr szakos hallgatói idén a Heineken Hungária Kft. irodáját tervezték át, a Kinnarps által felmért munkatér igényekből kiindulva.

A már hagyománnyá vált tervpályázatunkon, melyet idén 4. alkalommal hirdettük meg, a Heineken Hungária Kft. régi irodaterületét tervezték át a hallgatók.

A 7 hetes adatvezérelt tervezés során a diákok rengeteg új tudásanyagot sajátítottak el. Többek között betekintést nyertek a munkatéranalízisbe és a megbízói briefek lefordításába is. Munkájukat Paukovics Gábor munaktérszakértőnk és Zengővári Attila, a KREA Design Iskola belsőépítész oktatója segítették, és egy 4 főből álló szakértői zsűri értékelte, melynek tagjai voltak:

Dr. Dúll Andrea - ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Gazdaság- és Környezetpszichológia Tanszékének vezetője

Kiss Anita - Heineken – HR Igazgató

Kiss Miklós - Arkitektor - Belsőépítész, Tulajdonos

Rabb Donát – Minusplus – Vezető tervező, tulajdonos

​A pályázatot az All for One 4 fős csapata nyerte egy olyan izgalmas és inspiráló munkakörnyezet megtervezésével, mely türközi a brand vizuális elemeit és szellemiségét, segíti a hatékony munkavégzést és előtérbe helyezi a csapatmunkát.

 

A Heineken új irodája a győztes csapat tervei alapján

"Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek az estének. Nagyon értékes munkát végez a Kinnarps és a KREA azzal, hogy biztonságos, de valós környezetet teremt a diákoknak, hogy ötleteiket, tudásukat kipróbálják. Versenyszellem, kitartás, csapatmunka, szakmai tudás - ezek mind fejlődtek, miközben valós ügyféllel és valós ügyféligényekkel dolgoztak a csapatok. Izgalmas volt látni a 4 teljesen màs megoldást arra, hogyan lehet a Heineken brandet és értékeket megjeleníteni, és vonzó munkakörnyezetet varázsolni, válaszul a pandémia után jelentősen megváltozott munkavállalói igényekre. Köszönöm, hogy a Heinekent választottátok együttműködő partnernek és tagja lehettem a szakmai zsűrinek."

Kiss Anita - Heineken – HR Igazgató

Tekintsd meg az eseményről készült videót és képgalériát!