Leia by Kinnarps - az IF DESIGN AWARD 2018 NYERTESE

A Kinnarps újabb rangos díjjal indítja a 2018-as évet. Ezúttal a sokoldalú LEIA szék nyerte el a design világában egyik legelismertebbnek számító iF DESIGN AWARD 2018 díjat.

 - Természetesen nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen rangos díjjal ismerték el munkánkat – mondta Jenny Hörberg, Director Global Range & Design at Kinnarps. Az iF PRODUCT DESIGN AWARD az egyik legelismertebbnek számító formatervezési díj, aminek odaítélése is megerősíti, hogy a Kinnarps valóban világszínvonalú irodai berendezéseket készít. A Leia egyszerre funkcionális és stílusos tárgyalószék, amelyet egyaránt könnyű kisebb és nagyobb csoportokban elhelyezni és különféle helyzetekben felhasználni. Éppen ezért tökéletesen ideálisnak érezzük napjaink sokoldalú és változatos munkakörnyezetéhez." 

A LEIA funkcionális, ergonomikus és stílusos tárgyalószék, amely ugyanolyan jól használható tárgyalókban vagy tréning helyiségekben, mint közösségi terekben vagy étkezőkben. A székek egymásba rakhatók és össze is kapcsolhatók, a LEIA ezért ideális választás lehet nagyobb terekben, például előadótermekben vagy kantinokban, ahol tökéletesen betölti teret anélkül, hogy szükségtelenül sok helyet foglalna. Az egyszerű, ugyanakkor megnyerő formatervű LEIA számos különböző kivitelben kapható, műanyag és kárpitozott ülőlappal egyaránt. A széles anyag- és színválasztéknak köszönhetően bármely helyiségbe ideális választás.

A LEIA tervezésénél a cél a funkció, a design és az ergonómia optimális egyensúlyának biztosítása volt – a tervezők a svéd Idesign tervezőiroda munkatársai, Johan Larsvall és Nils Löventorn voltak.

- A LEIA-val szerettük volna maximálisan kiaknázni a svéd design lehetőségeit. Minden vonal pontosan átgondolt a tökéletes kényelem érdekében. A LEIA ergonomikus és kényelmes, ugyanakkor expresszív és időtlen designt képvisel. A LEIA a részletekről szól, fő felhasználási területét a modern munkakörnyezet és közösségi terek adják – mondta Johan Larsvall, az Idesign tervezője.

Az iF Design Award díjról

Az iF DESIGN AWARD már 60 éve a kiemelkedő formatervű alkotások elismert díja. Napjainkban a világ egyik legfontosabb díját jelző iF logó egyet jelent a kimagasló designnal. A díjat az alábbi kategóriákban ítélik oda: termék, csomagolás, kommunikáció, szolgáltatás design, építészet, belsőépítészet, szakmai koncepció. A díjazottak megjelennek az iF DESIGN GUIDE kiadványban, az iF DESIGN ALKALMAZÁSBAN, valamint a hamburgi iF design kiállításon, ahová számos látogató érkezik inspirációért. Idén a zsűri 54 országból összesen 6 400 munkát értékelt.

A KINNARPS-RÓL 
A KINNARPS MUNKAHELYI TEREKRE KÍNÁL MEGOLDÁSOKAT

A Kinnarpst 1942-ben alapította Jarl és Evy Andersson. Napjainkban is kizárólagos családi tulajdonú vállalat, amelyet Jarl és Evy gyermekei és unokái irányítanak. A Kinnarps irodák és közintézmények részére kínál belsőépítészeti megoldásokat. A nyersanyagoktól a kész munkahelyi megoldásokig a teljes értékláncra jellemző a kiváló minőség és az alacsony környezetterhelés. A Kinnarps jelenleg az egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldásokat szállító vállalat Európában. Termékei mintegy 40 országban kaphatóak és a csoport forgalma a 2014-2015-ös üzleti évben elérte a 3,8 millió svéd koronát.

KÉRDÉSE VAN?  

További tájékoztatásért, kérjük, forduljon kapcsolattartónkhoz:
Jessica Candemar, Press contact, Kinnarps AB
+46 515 388 07
jessica.candemar@kinnarps.se

Letöltések